Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Zalałeś pałę tak, że dostałeś amnezji a w międzyczasie zdemolowałeś jakiś samochód, to są w/g Ciebie niewyjaśnione okoliczności?W sobotę wieczorem w niewyjaśnionych okolicznościach znalazłem się w posiadaniu panelu radia samochodowego i krótkiej wycieraczki samochodowej - jeśli ktoś z was szuka właśnie tych przedmiotów to proszę o kontakt tel.: 504-045-028
Prawdopodobnie właściciel miał zaparkowane auto przy pubie piwnica sobotniego wieczoru.
No przyznam, że zapomniało mi się na końcu dodać emotikona.Nie mierz innych swoja miarka. Czlowiek"Tomek" oznajmil, ze jest w posiadaniu tych rzeczy a ty oskarzasz go o zdemolowanie komus auta. Moglby wyrzucic te rzeczy i sie nie wychylac a jednak jest chetny do pomocy. Wstydz sie! Co za czlowiek z ciebie!
Tomek napisał:
Zalałeś pałę tak, że dostałeś amnezji a w międzyczasie zdemolowałeś jakiś samochód, to są w/g Ciebie niewyjaśnione okoliczności?W sobotę wieczorem w niewyjaśnionych okolicznościach znalazłem się w posiadaniu panelu radia samochodowego i krótkiej wycieraczki samochodowej - jeśli ktoś z was szuka właśnie tych przedmiotów to proszę o kontakt tel.: 504-045-028
Prawdopodobnie właściciel miał zaparkowane auto przy pubie piwnica sobotniego wieczoru.
dziwne? ale tak jest, no chyba, że coś wiesz to pisz śmiało. Ja po prostu chcę to zwrócić właścicielowi. Pomyśl sobie, że to mogło by być np. twoje radio, nie ucieszył byś się? Nie jestem złodziejem, a jeśli coś na prawdę zbroiłem to biorę za to odpowiedzialność. Pozdrawiam Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.