- Otrzymane podziękowania: 0
Szukam bezdomnego rudego psa!!!!!
- Bumm
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- magpie36
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- damaszek
- Wylogowany
- Świeżak
-
- kasia
- Gość
-
- Olga
- Gość
-
czekamy na szczęśliwe wieści o odnalezieniu
- mak002
- Gość
-
- miastowa
- Gość
-
Od pewnego czasu po ulicach Słubic błaka sie bezdomny rudy piesek. Jest bardzo podobny do liska. ma na nogach tzw. białe skarpetki. KOło noska też ma biała plamke. Oprócz tego cały jest rudy. Piesek jest bardzo wygłodzony. Zależy mi na odnalezieniu go, wiec każdego kto go widział prosze o odpisanie: kiedy go widział i gdzie. Z góry dziekiuję
Hmm nie rozumiem tego posta, maja Ci ludzie podawac miejsca w ktorych widzieli psa? czy go dla Ciebie przygarnac? chcesz go wziasc?
Bo takie podawanie ulic nie na duzo sie zda gdyz pies bedzie sie regularnie przemieszczal ... Masz zamiar temu psu pomoc, czy jak?
- Bumm
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Monika
- Gość
-
- miastowa
- Gość
-
Tak, mam zamiar mu pomóc i go przygarnąc. Wiele osób mówi też, ze on ma własciciela. Nie sadze, zeby to była prawda, bo piesek jest zbyt wyłodzony i przestraszony. Bardzo dziekuje za pomoc. Próbowałam go kiedys złapac, ale nestety uciekł i ślad po nim zaginał.
Dobrze, jak tylko cos bede wiedziec dam znac, pozdrawiam i zycze szczescia w szukaniu.
- kass
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
____________________________Tak, mam zamiar mu pomóc i go przygarnąc. Wiele osób mówi też, ze on ma własciciela. Nie sadze, zeby to była prawda, bo piesek jest zbyt wyłodzony i przestraszony. Bardzo dziekuje za pomoc. Próbowałam go kiedys złapac, ale nestety uciekł i ślad po nim zaginał.
Dobrze, że są tacy ludzie jak Ty, wrażliwi na krzywdę zwierzaków. Widziałam wczoraj tego pieska błąkającego się przy "kurczakach" przy Piotrze i Pawle, był wystraszony i nieufny, miał dość dużą ranę na grzbiecie. Myślę, że ciężko go będzie złapać, chyba że wabikiem będzie jedzenie. Zapewne będzie się kręcił tam gdzie jest jedzenie, czyli śmietniki bądź jakieś bary. Powodzenia.
- marek
- Gość
-
A nie po kilku dniach gdzie go widzielismy.
Pozdrawiam i powodzenia.
- kratom
- Gość
-
- Monika
- Gość
-
Może to pomoże w złapaniu pieska?
- plum
- Gość
-
( to ludzie skazują zwierzaka na bezdomność, głód, cierpienie, chłód, choroby) najgorzej przeżywają ją zwierzęta, które ludzie wyrzucają z domu po kilku-czasem kilkunastoletnim wspólnym życiu.