Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
samira napisał: Joga to ćwiczenia po co łączyć to z wiarą i innymi. Nazwa Was przeraża? albo to , że pochodzi od Hindusów? Ćwiczę jogę i jest mi z tym dobrze bo jestem sprawniejsza - nie wiem co mi się tam otwiera czy nie otwiera - jakieś czakry??? Po co tu badacze kultur? Gesty nie mogą być neutralne duchowo???
puknijcie sie w głowy - no chyba, że was doprowadza do opętania - myślę, że opętanie macie wpisane w mózgi. Wiara to wiara - Joga to Joga - ćwicz a będziesz sprawniejszy. ....i tyle w temacie.
Myślę, że to co jest napisane na dole pisał ktoś niezrównoważony - Przepraszam : napisane wyżej
Jogi z chrześcijaństwem nie da się pogodzić. Joga to nie tylko ćwiczenia fizyczne. - HIHIHIHHIHIHIHIHIHI :evil: :evil: :evil: :evil:
merkaba napisał: powiedz to tym która joga zaszkodziła To, że joga może być groźna, jest niestety prawdą znaną każdemu, kto studiuje nauki tajemne.
Jeśli nie mamy przepracowanych i ustabilizowanych poziomów pierwszego i drugiego, to wejście na poziom trzeci (duchowy, np aktywacja Kundalini poprzez jogę) może skończyć się źle. Mogą się pojawić te objawy które z taką lubością są opisywane na katolickich portalach. Są to objawy nieautoryzowanego dostępu do Kundalini. Należą do nich: lęk, przeszywający ciało, fizyczny ból, napięcie fizyczne i psychiczne nie do wytrzymania, spontaniczne orgazmy, uczucia zimna i gorąca, uczucia pełzania węża pod skórą pleców, i wiele innych.