- Otrzymane podziękowania: 0
Sprzedaż nieruchomości
- madris
- Autor
- Wylogowany
- Ekspert
-
Less Więcej
2025/12/22 09:59 #38167 przez madris
Sprzedaż nieruchomości was created by madris
Przeprowadzam się za granicę na stałe i chcę szybko sprzedać mieszkanie w Rudzie Śląskiej. Nie mam czasu na czekanie pół roku aż się znajdzie kupiec. Ile realnie zajmuje sprzedaż przez firmę skupującą?
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- mori
- Wylogowany
- Ekspert
-
Less Więcej
2025/12/22 10:45 - 2026/01/02 10:17 #38169 przez mori
Replied by mori on topic Sprzedaż nieruchomości
Firmy skupujące nieruchomości potrafią sfinalizować transakcję w ciągu tygodnia, czasem nawet szybciej. Proces wygląda tak: kontaktujesz się z nimi, przyjeżdżają zobaczyć mieszkanie lub robisz zdjęcia, dają wycenę, jak się zgadzasz to umawiają notariusza i po kilku dniach podpisujesz umowę i dostajesz gotówkę. Wszystkie formalności oni załatwiają. Dla ciebie wyjeżdżającego za granicę to idealne rozwiązanie bo nie musisz latać na oglądanie z potencjalnymi kupującymi ani czekać miesiącami. Jedna wizyta u notariusza i masz sprawę z głowy. Na Śląsku sprawdź
express-nieruchomosci.pl/ gdzie specjalizują się w szybkich transakcjach dla ludzi którzy się spieszą.
Ostatnia2026/01/02 10:17 edycja: mori od.
- adam7182
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Less Więcej
2026/01/26 13:44 #38270 przez adam7182
Replied by adam7182 on topic Sprzedaż nieruchomości
Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biura nieruchomości Valor Real Estate w Chorwacji -
nieruchomości Chorwacja . Biuro specjalizuje się w pośrednictwie nieruchomości na terenie Chorwacji, oferując apartamenty, domy i działki w atrakcyjnych lokalizacjach.
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.