- Otrzymane podziękowania: 0
Co sądzicie o terazniejszym remoncie przedszkola Krasnal Hałabała
- ania2007
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- gosix
- Wylogowany
- Świeżak
-
ja w mojej kwestii moge tylko dodac , że jestem naocznym świadkiem
jak jeden z dzieciaków dostał od Pani dyrektor solidnego klapsa w tylek jak wychłodził z jadalni.
Uważam tez , że jeżeli jest co najmiej dziwna sytuacja w relacjach miedzy pracownikami a Pania dyrektor a jest , to musi sie odbic to na naszych dzieciach i atmosferze tam panujacej , ludzie to nie roboty maja emocje. Pracownicy ,da sie odczuć iż pracują w dużym stresie i boja sie o stanowiska pracy.
- shakeplay
- Wylogowany
- Świeżak
-
- lbaczynska
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- gosix
- Wylogowany
- Świeżak
-
lbaczynska napisał: .... Niezadowolenie nie wiadomo z czego, kilku zaburzonych rodziców nie może być podstawą do jakichkolwiek oskarżeń.
Pani Krystyno , bardzo Pania szanuje za czasy mojej edukacji w L.O , ale tak pisać nie można. Wiadomo broni Pani swoje środowisko ja to rozumiem. Nie mozna mowic ze rodzice maja jakies zaburzenia jest to co najmniej nie na miejscu, bardzo nie ładnie, ale nie mi jest Pania pouczać, a nie zadowolenie wynika wiadomo z czego jest to wyzej napisane.
pozdrawiam
- marks
- Świeżak
-
Nie no bez jaj. Nie piszcie/mówcie mi, że 'lbaczynska', to nasza bezradna.gosix napisał:
lbaczynska napisał: .... Niezadowolenie nie wiadomo z czego, kilku zaburzonych rodziców nie może być podstawą do jakichkolwiek oskarżeń.
Pani Krystyno , bardzo Pania szanuje za czasy mojej edukacji w L.O , ale tak pisać nie można. Wiadomo broni Pani swoje środowisko ja to rozumiem. Nie mozna mowic ze rodzice maja jakies zaburzenia jest to co najmniej nie na miejscu, bardzo nie ładnie, ale nie mi jest Pania pouczać, a nie zadowolenie wynika wiadomo z czego jest to wyzej napisane.
pozdrawiam
- ania2007
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
gosix napisał:
O i właśnie o tym mowimy gora kryje Panią dyrektor a nas rodziców uważają za wariatów nikt nie potrafi nas wysłuchać tylko liczy się słowo Pani dyrektor
pozdrawiam
- ania2007
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
- ania2007
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
- gosix
- Wylogowany
- Świeżak
-
My rodzicie jestesmy padlinami głosującymi na PiS.
- jadziahej
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 7
Nie zaogniajcie sytuacji. Na spokojnie spotkajcie się i ustalcie co dalej.
Nasyłanie telewizji nic nie da! WASZE DZIECI SĄ NAJWAŻNIEJSZE !!! Pamiętajcie o tym!!!
Jeżeli potwierdzą się informacje o których piszecie to należy ukarać dyrektorkę dymisją i zakazem wykonywania zawodu.
Zadzwońcie do Ministerstwa i poproście po pomoc. Jest departament Matki i Dziecka.
Pamiętajcie chodzi o wasze pociechy!
Dzieci to inwestycja na nasze lepsze jutro!!! Nie wolno bić i poniżać Maluszków !!!
Rodzicom należy się godność za wkład w wychowanie dziecka !!!
Przedszkole i Pani Dyrektor muszą stać na straży i nienagannie wykonywać obowiązki.
Niech Pani dyrektor zacznie SŁUCHAĆ rodziców !!!!
NIECH SIĘ PANI OBUDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- marzenna115
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Krystyna Baczyńska
- Wylogowany
- Świeżak
-
Pozdrawiam Krystyna Baczyńska
- marks
- Świeżak
-
No i to jest bardzo dobra wiadomość!Krystyna Baczyńska napisał: Uprzejmie informuję użytkowników portalu, że ibaczyńska to nie jest mój login
Pozdrawiam Krystyna Baczyńska