Odszkodowanie po stłuczce w DE

Więcej
2017/07/26 16:04 - 2017/07/26 16:05 #29449 przez gaan
Odszkodowanie po stłuczce w DE was created by gaan
Witam,

potrzebuję namiary na osobę/firmę/instytucję, która pomoże mi w odzyskaniu ubezpieczenia za stłuczkę na terenie Niemiec.

Ktoś, coś?
Ostatnia2017/07/26 16:05 edycja: gaan od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2017/07/26 17:49 #29451 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Odszkodowanie po stłuczce w DE
Zgłoś się do swojej ubezpieczalni. Za to im płacisz. Na pewno pomogą.

Więcej
2017/07/26 19:19 #29452 przez gaan
Replied by gaan on topic Odp: Odszkodowanie po stłuczce w DE
Sprawa jest odrobinę bardziej skomplikowana. Ubezpieczalnia nie jest w stanie pomóc.

Więcej
2017/07/27 13:07 - 2017/07/27 13:08 #29460 przez odszkodowania
Replied by odszkodowania on topic Odp: Odszkodowanie po stłuczce w DE
witam

zajmuję się tego typu sprawami, proszę o kontakt.

Jeżeli jest Pan osobą poszkodowana to dostanie Pan od nas całkowicie za darmo auto zastępcze.

Mariusz

tel .697 683 273
Ostatnia2017/07/27 13:08 edycja: odszkodowania od.

Więcej
2017/07/27 20:51 #29472 przez MarKo90
Replied by MarKo90 on topic Odp: Odszkodowanie po stłuczce w DE
Jesli ma pan papier z policji to powinien się pan udać z nim i autem do Dekry we Frankfurcie i tam rzeczoznawca za darmo wyceni koszt szkody i dostanie pan decyzje w ciągu 7 dni, sama miałam taki przypadek i dostałam całkowity zwrot za szkode w przeciagu 3 tygodni.o ile wypadek był nie z pana winy tylko z winy niemca!!!popwodzenia...
The following user(s) said Thank You: gaan

Więcej
2017/07/27 21:28 #29473 przez gaan
Replied by gaan on topic Odp: Odszkodowanie po stłuczce w DE
Problem w tym, ze wyceny dokonał już polski odpowiednik niemieckiego ubezpieczyciela, który z kolei jej nie przyjął, twierdząc, że niemożliwe aby w wyniku tego zdarzenia w moim aucie powstały takie szkody.

Też nie potrafię zrozumieć jakim cudem średnio inteligentna Niemka w takich okolicznościach stuknęła dokładnie w to miejsce w moim aucie, ale stało się. Jej ubezpieczyciel nie akceptuje kosztorysu, mimo raportu o zdarzeniu z niemieckiej policji i mimo jej pisemnego oświadczenia, w którym przyznaje się, że do zdarzenia doszło z jej winy.

Czuję, że czeka mnie niezła batalia. :)

Bardzo dziękuję za wszystkie namiary i podpowiedzi!

Więcej
2017/07/28 06:20 #29475 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic Odp: Odszkodowanie po stłuczce w DE
Podrzuciliśmy Twój temat na nasz facebookowy profil. Jest kilka odpowiedzi, które mogą Ci pomóc. Link poniżej:
www.facebook.com/slubice24/posts/10155549157927692

Więcej
2017/08/03 06:25 #29542 przez Em-Nat_Odszkodowania
Replied by Em-Nat_Odszkodowania on topic Odp: Odszkodowanie po stłuczce w DE
Gorzowskie Centrum Odszkodowań
Zajmujemy się udzielaniem pomocy osobom poszkodowanym w wypadkach w uzyskaniu pełnego, należnego odszkodowania od Towarzystwa Ubezpieczeniowego. Do każdej powierzonej nam sprawy podchodzimy indywidualnie. Nasi klienci nie muszą samodzielnie gromadzić niezbędnej dokumentacji i borykać się z trudnościami napotykanymi przy zgłaszaniu i likwidacji szkody.
Działamy szybko i skutecznie,zgodnie z prawem i zasadami moralnymi na podstawie udzielonego nam pełnomocnictwa umożliwiającego reprezentowanie naszych klientów przed Towarzystwem Ubezpieczeniowym. Prowadzimy BEZPŁATNĄ analizę spraw i nie pobieramy opłat wstępnych ani zaliczek. Prowizję wcześniej ustaloną z klientem pobieramy dopiero po uzyskaniu należnego odszkodowania.
Zapraszam na naszą stronę fb:
GCO-pomoc w zakresie odszkodowań kontakt-534-969-878

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas