Pilnie szukam pomocy prawnej w sprawie pracy na terenie niemiec

Więcej
2016/11/04 15:52 #27284 przez jajunia
Witam

Potrzebuje pomocy prawnej lub numer do adwokata najlepiej ze Słubic

W skrócie to pracowałem przez pośrednika Accurat w firmie docdata i zostałem zwolniony za to że stanąłem na złym miejscu parkingowym na terenie firmy. W trakcie pracy zostałem wyprowadzony z pracy przez pracownika firmy, zostałem poinformowany że mam jechać do domu :) po czym dostałem telefon od pośrednika że firma docdata zakończyła ze mną współpracę

Pomocy!!!!!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2016/11/08 10:06 #27289 przez malenka32
Nie sadze abys sprawe wygral z polskim adwokatem jesli moge kogos polecic to Rechtsanwalt Maciej Schiperski
Kurfürstenstraße 114, 10787 Berlin, Niemcy
info@ra-schiperski.de
szybki kontakt meilowy oraz telefoniczny POLECAM

Więcej
2016/11/11 09:36 #27295 przez Redakcja Słubice24.pl
@jajunia

Podrzuciliśmy Twoje zapytanie na naszym facebookowym profilu. Internauci podpowiedzieli kilka nazwisk. Link poniżej.

www.facebook.com/slubice24/posts/10154707375507692

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/11/11 10:59 #27296 przez marks

jajunia napisał: Witam

Potrzebuje pomocy prawnej lub numer do adwokata najlepiej ze Słubic

W skrócie to pracowałem przez pośrednika Accurat w firmie docdata i zostałem zwolniony za to że stanąłem na złym miejscu parkingowym na terenie firmy. W trakcie pracy zostałem wyprowadzony z pracy przez pracownika firmy, zostałem poinformowany że mam jechać do domu :) po czym dostałem telefon od pośrednika że firma docdata zakończyła ze mną współpracę

Pomocy!!!!!

Zainteresuj się tym.
slubice24.pl/wiadomosci/aktualnosci/9400...frankfurcie-nad-odra
Idź i zapytaj tych euroosłów co oni na to, że w XXI wieku , w środku Europy zatrudnia się ludzi przez jakichś pośredników i co oni zamierzają zrobić, żeby to zmienić?
A może marzy im się żeby nad bramami zakładów pracy zawisły napisy "Arbeit macht frei"?

Więcej
2016/11/11 12:30 #27297 przez katja
....a parkowanie w jakiej formie miales w umowie ???? :-) bez zartow.

Więcej
2016/11/11 17:18 #27316 przez FemShep
Zanim ktoś podejmie pracę na DocDacie to dostaje informacje dot. zasad parkowania i ubioru. Ja dostałam szczegółowy regulamin i wytyczne na e-mail od agencji przez którą tam pracowałam.
Jednak zawsze się znajdą osobniki, którym e-maila się nie chce przeczytać (albo mają "wyjebane" na zasady) i przychodzą do pracy w dresach (i są nie wpuszczani na halę) albo właśnie parkują gdzie popadnie.

Każdej akcji towarzyszy reakcja..

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/11/11 20:44 #27319 przez marks

FemShep napisał: Zanim ktoś podejmie pracę na DocDacie to dostaje informacje dot. zasad parkowania i ubioru. Ja dostałam szczegółowy regulamin i wytyczne na e-mail od agencji przez którą tam pracowałam.
Jednak zawsze się znajdą osobniki, którym e-maila się nie chce przeczytać (albo mają "wyjebane" na zasady) i przychodzą do pracy w dresach (i są nie wpuszczani na halę) albo właśnie parkują gdzie popadnie.

Każdej akcji towarzyszy reakcja..

A cóż, to za faszystowska firma?

Więcej
2016/11/21 12:30 #27397 przez rensur123
idz do prawnika p. Ewy nie odpusci znam tą sytuacje nr tel.00491719185374

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas