- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
yon napisał: Parę postów wcześniej zamieściłem w tym temacie tekst, który został przez Administratora portalu usunięty. Próba odzyskania tego posta, w celu przypomnienia sobie, co tam było napisane spełzła na niczym , więc z czasem o problemie przestałem myśleć i zostawiłem go w spokoju. Niestety, sprawa wróciła i to w bardzo przykrej formie. Okazało się, że w tym poście, w średnio raczej delikatny sposób, odniosłem się do sposobu, w jaki Pani Beata Piórkowska traktuje co poniektórych pacjentów ( w tym przypadku zadecydowały doświadczenia mojego syna, leczącego zęby u Pani Piórkowskiej w początkowym okresie jej kariery), krytykując szorstkie jej zachowania poprzez nazwanie jej Herod-babą a jej stosunek do pacjentów określając jako "hitlerowski". Miał to być żart, o czym świadczą powtarzające się emotikony z uśmiechem, ale nie został tak odebrany. Ponieważ zdaję sobie sprawę z tego, że tego typu "żarty" mogą być dla osób, których dotyczą, bardzo przykre i odbierane nie jako żart ale całkowicie poważnie, chcąc przy tym okazać Pani Beacie Piórkowskiej należny jej szacunek - bardzo ją za ten post przepraszam i proszę o potraktowanie go jako niezłośliwy i nie poddający w wątpliwość jej wiedzy czy umiejętności profesjonalnych - te zawsze oceniałem wysoko. Mam nadzieję, że w przyszłości wystarczy mi wyobraźni, żeby zawczasu przewidywać konsekwencje , jakie mogą wywołać zbyt obcesowo wyrażone opinie w stosunku do osób o wysokim poziomie wrażliwości i kultury osobistej i że uda mi się uniknąć sformułowań mogących w ogólnym rozrachunku przynieść więcej szkody niż pożytku. Jeszcze raz serdecznie Panią Beatę Piórkowską przepraszam.