Stomatolog / dentysta w Słubicach

Więcej
2011/02/13 19:12 #8141 przez moniajulka
Replied by moniajulka on topic O:stomatolog
ja polecam Eurodent na Pl.Przyjażni, zgłosiłam się do Eurodentu 7 lat temu.Pan doktor Rusłan Domański wyleczyl mi zęby, które wcześniej leczyłam u innych stomatologów w Słubicach i bez efektu. Wciąz wypadały mi pląby, zęby mi usuwano nawet te, które można było jeszcze leczyć. W Eurodencie pan doktor zająl się moim problemem bardzo profesjonalnie. Wyleczył mi chore zęby, w miejscach gdzie brakowało mi zębów zrobił implanty i korony, W chwili obecnej chodzę tylko na kontrole co 3 miesiace.Kontrole są gratis.Moi znajomi też tam sie lecza i są zadowoleni. Jeśli chodzi o cene to jest do przyjęcia. Podchodzi bardzo indywidualnie do pacjenta, nawet kiedy byłam w Eurodencie to przyjął dziecko z bolącym zębem , które przyszło z babcia i które do godz 18,00 nikt nie chciał przyjąć z bólemi i nie wziął ani grosza.Polecam tę Przychodnię.Jeszcze chciałam dodac,że atmosfera w Eurodencie jest szczególnie miła, dzięki której strach opuszcza pacjenta.Polecam!!!!!!!!!!!!!!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/06/17 07:49 #9207 przez yon
Replied by yon on topic O:stomatolog
:P To jeszcze się pochwal , ILE TO WSZYSTKO KOSZTOWAŁO?! Nie wiem, czy zauważyłaś, ale tu chodzi o miejsce, gdzie pieniądze raczej mają znaczenie :-))

Więcej
2011/06/17 09:21 #9209 przez irek1206
Replied by irek1206 on topic O:stomatolog
moniajulka napisał:

ja polecam Eurodent na Pl.Przyjażni, zgłosiłam się do Eurodentu 7 lat temu.Pan doktor Rusłan Domański wyleczyl mi zęby, które wcześniej leczyłam u innych stomatologów w Słubicach i bez efektu. Wciąz wypadały mi pląby, zęby mi usuwano nawet te, które można było jeszcze leczyć. W Eurodencie pan doktor zająl się moim problemem bardzo profesjonalnie. Wyleczył mi chore zęby, w miejscach gdzie brakowało mi zębów zrobił implanty i korony, W chwili obecnej chodzę tylko na kontrole co 3 miesiace.Kontrole są gratis.Moi znajomi też tam sie lecza i są zadowoleni. Jeśli chodzi o cene to jest do przyjęcia. Podchodzi bardzo indywidualnie do pacjenta, nawet kiedy byłam w Eurodencie to przyjął dziecko z bolącym zębem , które przyszło z babcia i które do godz 18,00 nikt nie chciał przyjąć z bólemi i nie wziął ani grosza.Polecam tę Przychodnię.Jeszcze chciałam dodac,że atmosfera w Eurodencie jest szczególnie miła, dzięki której strach opuszcza pacjenta.Polecam!!!!!!!!!!!!!!

Wybacz ale mam wrażenie że specjalnie założyłaś konto aby podreperowac Eurodent...
Ceny tez są w Euro od nazwy?A przypadkiem tam nie pracujesz? :laugh:

• Hydro
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/05/14 09:19 #12573 przez Hydro
Replied by Hydro on topic Odp: dentysta
ul. Podchorążych 1 Stomadent

Więcej
2012/05/14 11:17 #12577 przez zajączek
Replied by zajączek on topic Odp: dentysta
Stomadent na Podchorążych

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/05/14 17:18 #12580 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: dentysta
hehehe,coś podejrzanie dużo pochwał pod adresem pani moszczuk;-))\
ja polecam pana który ma gabinet w dawnym "jubilacie",filip plewa.

Więcej
2012/05/15 05:58 #12585 przez yon
Replied by yon on topic Odp: dentysta
A pani dentystki z ulicy Mickiewicza nikt nie poleca? Oj, to mi trąci męskim szowinizmem... :laugh:

Więcej
2012/05/15 17:57 #12594 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: dentysta
a ja polecam na przeciwko straży pożarnej

Więcej
2012/05/17 10:02 #12619 przez mała86
Replied by mała86 on topic Odp: dentysta
ma byc nie drogo więc cóż szukać tylko dentysty który współpracuje z nfz czyli np. b. piórkowska

Więcej
2012/05/17 12:43 #12621 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: dentysta
strach do niej isc

Więcej
2012/05/18 17:19 #12644 przez zajączek
Replied by zajączek on topic Odp: dentysta
Piórkowska kiedyś tak zrobiła zęba mojemu kuzynowi że potem dostał zakażenia, okolice oka spuchły mu jakby ktoś mu przylał...

Więcej
2012/05/19 08:48 #12653 przez beti81_29
Replied by beti81_29 on topic Odp: dentysta
znieczulenia tyle co nic do usunięcia zęba...

Więcej
2012/07/13 14:12 #13163 przez pio
Replied by pio on topic Odp: dentysta
DR.POTORSKI

Więcej
2012/09/04 12:20 #13853 przez dori-pl
Replied by dori-pl on topic Odp: O:stomatolog
Ja polecam tez Eurodent, dr Domanski jest wspanialym dentystä, pöl roku temu robilam zeby , göra cala w koronkach na zirkonie , na dole 2 implantaty,dr bardzo starannie przyklada sie do roboty, siedzialam nawet po 6 godzin na fotelu :blink: jestem bardzo zadowolona, zaglädam czesciej do lustra i sama sie do siebie usmiecham przed lustrem, jestem szczesliwa bo mam teraz piekne zeby o jakich zawsze marzylam, na 40 urodziny postanowilam sobie zrobic nowe zeby, wiadomo zeby zawsze byly drogie-ale warto wydac na piekny usmiech. mieszkam w Berlinie od 10 lat a pochodze kolo Gorzowa wlkp w Niemczech bym zaplacila 3 razy tyle, dziekuje za dobrä prace i nowy usmiech!!! :woohoo: :laugh:

Więcej
2012/09/04 17:52 #13857 przez karakine
Replied by karakine on topic Odp: stomatolog
a w medpolsce ktoś był???

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas