Fizjoterapeuta uroginekologiczny

Więcej
2025/12/04 10:44 #38124 przez mori
Fizjoterapeuta uroginekologiczny was created by mori
Czy chodzicie w ciazy do fizjoterapeuty uroginekologicznego na NFZ? Ostatnio przeglądałam stare zdjęcia na profilu poradni do której chodzę i jest tam notatka że jak chce do fizjo, to wystarczy skierowanie od ginekologa i się zapisać. Miałam akurat dzisiaj wizytę u ginekologa i myślę spytam, co mi szkodzi (a chcialam do fizjo bo jak się przewracam z boku na bok to mnie boli jakby kość przy pochwie (spojenie łonowe może?) i mam nietrzymanie moczu, jak się zdenerwuje i napne brzuch to leci po majtkach..
Pytam się czy mi da a on do mnie że to dopiero po ciąży, że w ciąży się nie chodzi, że nietrzymanie takie to normalna sprawa i nie da się tego ćwiczyć teraz, wyśmiał mnie w twarz z tekstem ,,hahaha w ciąży fizjo.. O to by tam miały dopiero hahah" (nie wiem co miał na myśli )

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2025/12/04 11:31 #38125 przez Bolta
Replied by Bolta on topic Fizjoterapeuta uroginekologiczny
Ja mam problem ze zrostami od endometriozy, jestem w 12 tc i ginekolog wysłał mnie do uro fizjo. Więc jak widać można chodzić, nie wiem czy konkretnie z tą przypadłością ale na 100% znam inne przypadki koleżanek gdzie już w ciąży były u fizjoterapeuty.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas