znacie dobry olejek lub krem na rozstępy?

Więcej
2018/09/19 13:36 #33757 przez Paulinapink
znacie dobry olejek lub krem na rozstępy? was created by Paulinapink
Jestem załamana. Byłam dziś na zakupach, mierzyłam nowe spodnie i co zobaczyłam w lustrze? Okropne paski na pupie przypominające blizny :( rozmawiałam przed chwilą z koleżanką i ona twierdzi, że to rozstępy... a mam 25 lat! Czy rozstępy są możliwe w takim wieku? Szukam teraz jakiegoś kremu albo olejku na te wstrętne bruzdy.... pomocy!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• Rafaele
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/09/19 18:45 #33761 przez Rafaele
możliwe... a nie przytyłaś w oststnim czssie za szybko? Czesto od tego robią się rozstępy...

Więcej
2018/09/20 13:09 #33770 przez Paulinapink
Replied by Paulinapink on topic Odp: znacie dobry olejek lub krem na rozstępy?
fakt, ostatnio moja waga skacze. Ale nie sądziłam, że przez to zrobią mi się takie paski :sick:

Więcej
2018/09/24 14:39 #33794 przez Kowalla88
Replied by Kowalla88 on topic Odp: znacie dobry olejek lub krem na rozstępy?
Jak szukasz kremu na rozstępy to koniecznie zwracaj uwagę na skład. Z dala od chemicznych kosmetyków, słyszałam że dobrze na skórę z rozstępami działa bluszcz, kofeina i żeń szeń. Kiedyś moja przyjaciółka miała z tym problem i używała jakiegoś kremu z tymi składnikami, ale nazwy nie pamiętam :(

Więcej
2018/09/25 10:20 #33802 przez Barbasia89
Replied by Barbasia89 on topic Odp: znacie dobry olejek lub krem na rozstępy?
krem na rozstępy powinien regenerować uszkodzone włókna, aloes dobrze działa na te świeże. Polecam naturalne metody :)

Więcej
2018/10/02 14:00 #33828 przez Lampii
tez mam z tym problem niektore sa juz takie biale i ciezko je usunac ale dzialam ile moge, te scieze narazie smaruje wazelina ale chce sprawdzic ten strialys nowy bo ponoc dobry

Więcej
2018/10/04 13:26 #33837 przez Paulinapink
Replied by Paulinapink on topic Odp: znacie dobry olejek lub krem na rozstępy?
a ten strialys to nie jest przypadkiem blog o rozstępach? ostatnio czytałam tam jakieś artykuły o domowych sposobach na rozstępy
The following user(s) said Thank You: Lampii

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas