Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Słusznie prawisz, ale pisanie informacji o lekarzuA ja myslę, że rozsądny lekarz rodzinny zainteresuje się, czym zaburzenia snu są spowodowanie i zasugeruje wizytę u neurologa ew. laryngologa, a nie wypisze receptę bez badań !
jest niepoważnie jeżeli nie odpowiada ci jakiś lekarz zmień go, ale nie dawaj rad innym. Osobiście polecam patologa. :laugh:Powaznie chcesz sie prywatnie leczyć u Pani Gapińskiej, czy sobie jaja robisz ?
Sorki troszeczkę mnie nie zrozumiałeś, podziwiam bystrość umysłu... Taki lekarz na pewno ci nie pomoże, chyba że po śmierci. Pełna nazwa brzmi anatomopatolog i taki ktoś robi sekcje zwłok :laugh: :laugh: :laugh: Wyluzuj, troszkę więcej poczucia humoruDrogi piesku , o patologu znalazłem w internecie to :
Lekarz patolog zajmuje się rozległymi zagadnieniami z zakresu przyczyn, mechanizmów i skutkach chorób; badając zmiany chorobowe zachodzące w ustroju pod wpływem czynnika chorobotwórczego, zarówno w budowie narządów i tkanek, jak i w ich czynności.
Nie wiem w czym by mi mógł pomóc ?
Nie dziwię się, chyba naprawdę potrzebny ci lekarz. NapisałeśDalej Cię nie rozumiem !
Prywatnie możesz se uważać że pani Gapińska jest słabym lekarzem, ale nikt ci nie dał prawa, pisać o tym na internecie. Jesteś po jakiejś wyższej szkole medycznej, jeżeli nie to chyba miałeś robioną lobotomie - nie szukaj w internecie co to lobotomia, wyjaśnię Ci ze strony Wikipedii - zabieg neurochirurgiczny polegający na przecięciu włókien nerwowych łączących czołowe płaty mózgowe.Prywatnie uważam, że Pani Gapińska jest słabym lekarzem. Mam do tego prawo. Ty możesz mieć inne zdanie i to jest Twoje prawo.
Hehehe... a jak dostaniesz sraczki to lecisz do ksiedza?... stwierdam, że Pani Gapińska jest słabym lekarzem tak jak jej koleżanki Pani Zawadzka i Pani Prończuk.
miazga napisał:
Hehehe... a jak dostaniesz sraczki to lecisz do ksiedza?... stwierdam, że Pani Gapińska jest słabym lekarzem tak jak jej koleżanki Pani Zawadzka i Pani Prończuk.
miazga ty prostaku. twoim jedynym celem jest prowokacja. wiem kim jesteś. na pewno nie anonimowy...
Łapa zapomniałam Ci odpisać.Do "miazga". Polecam szkołę podstawową. Tam uczą czytania ze zrozumieniem. Trwają jednak jeszcze wakacje, tak więc, pomogę ci. Napisałam "pomogła podjąć decyzję". Rekrutacja do szkół nadal trwa...