Porodówka Słubice

Więcej
2017/09/14 17:31 #30185 przez mamusia12
Porodówka Słubice was created by mamusia12
Witam, chciałabym uzyskać jak najwięcej informacji na temat słubickiej porodówki m.in czy istnieje możliwość przy porodzie znieczulenia zewnątrzoponowego, czy na sali porodowej można korzystać z prysznica, pilki i innych udogodnień, jakie sa słubickie polozne i lekarze, ilu osobowe sa sale? wiem, ze mogę zadzwonić do szpitala i się zapytac, ale subiektywne opinie sa tez mile widziane, takich informacji nie dostane od oddziałowej :). interesują mnie opinie mam które rodzily niedawno (max 2 lata temu) żeby opinia była 'najswiezsza". Z góry dziekuje za opinie i pozdrawiam! ;) w razie braku odpowiedzi proszę administratorow o zadanie pytania w innym miejscu, może Facebook?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2017/09/15 11:28 #30195 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Porodówka Słubice
Nie wiem jak teraz, ale 3 lata temu opieka i lekarze byli ok. Sale są na dwie osoby i jest w sali prysznic, wc i umywalka. Jak jest możliwość to dają po jednej osobie na jedną salę, pomagają przy dziecku i nawet na część nocy wezmą dziecko aby matka mogła odpocząć. Znieczulenie czy dają to nie wiem, ale przy cesarce napewno w kręgosłup.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas