- Otrzymane podziękowania: 0
STOMATOLOG w Słubicach- kogo polecacie??
- grabka
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Stomatologia-Słubice
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Zapraszamy serdecznie,
Stomatologia-Słubice
Bohdan Starzyński
ul. Piska 13
69-100 Słubice
tel. +48 95 718 3000
www.stomatologia-slubice.pl
Pozdrawiam,
Stomatologia-Słubice
Bohdan...
- Stomatologia-Słubice
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
grabka napisał: STOMATOLOGIA SLUBICE! wydaje mi sie ze to foru nie zostalo stworzone do reklamowania swoich uslug.za reklame sie palci.tu klijenci polecaja sobie nawzajem dobrego dentyste. koniec kropka.
Nie staram się reklamować a jedynie odpowiadać na zastrzeżenia, wyjaśniać i służyć pomocą. Np jaka jest różnica pomiędzy wypełnieniem ciepłą gutaperką a np. endometazonem. Albo jaka jest różnica pomiędzy cyrkonem markowym a nie markowym (ostatnio w Niemczech była afera). Forum jest dla wszystkich, którzy chcą przedstawić swoją opinię, bądź mają coś do powiedzenia, bądź tylko coś chcą powiedzieć. Nie kryję się za nikiem, widać kim jestem, przedstawiam się z imienia i nazwiska, nie jestem anonimowy.
Zapraszamy serdecznie,
Stomatologia-Słubice
Bohdan Starzyński
ul. Piska 13
69-100 Słubice
tel. +48 95 718 3000
www.stomatologia-slubice.pl
Pozdrawiam,
Stomatologia-Słubice
Bohdan...
- ankaaaa
- Wylogowany
- Świeżak
-
- renata.k
- Wylogowany
- Zablokowany
-
to było już dawno temu, ale do tej pory zupełnie nic się z nimi nie dzieje, funkcjonują jak moje naturalne zęby. Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Rob
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 17
Gość napisał:
Jaja sobie robisz? Ta kobieta "leczy" zęby w Słubicach, bo w Niemczech, gdzie mieszka, chyba już nikt do niej nie chodzi. Robiła mi dwa zęby dwa lata temu. Miała robić jednego, ale stwierdziła, że drugiego też trzeba. Zgodziłem się. Po pół roku jeden ząb pękł na trzy części, co skończyło się . stanem zapalnym , bólem i w efekcie wyrwan
Gościu, to ty sobie jakieś jaja robisz. Dr Walichewicz jest jednym z najlepszych stomatologów. Ja u niej wyleczyłem wszystkie zęby ponad 25 lat temu i wszystkie plomby nadal sie trzymają jak nowe. Chodzę jedynie regularnie na skalingi. Polecam panią Walichiewicz z 1 maja w Słubicach.
- renata.k
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- jawamdame
- Wylogowany
- Świeżak
-
Pech chciał że opatrunek po czterech dniach wypadł. Postanowiłem iść do kogoś kto mi go ponownie założy, no i się zaczęło. Wizyta u dentysty który podobno był bardzo dobry: opatrunek został założony, dowiedziałem się że połowa moich zębów nadaje się do leczenia a jeden się rusza i jest do usunięcia! Nie wiedziałem co mam powiedzieć, ząb się nie ruszał a ja dbając o zęby i chodząc co 6 miesięcy na kontrole wiedziałem że z moimi zębami jest wszystko ok.... Pomyślałem sobie że może mój dentysta nie jest za dobry i na wszelki wypadek zweryfikuję to w innym gabinecie.... Trafiłem do kolejnego słubickiego renomowanego stomatologa: znów połowa zębów do leczenia, jeden do usunięcia i zastąpienia implantem ale! Żaden z zębów nie pokrywał się z diagnozą od poprzednika
Po dwóch tygodniach wróciłem do swojego dentysty.... opowiedziałem o wszystkim na co on tylko się zaśmiał......
Dlatego bardzo ale to bardzo szukam prawdziwego stomatologa! Nie szukam kogoś kto z chęci zarobku będzie leczył i wyrywał mi zdrowe zęby!
PS to było jakieś 15 lat temu zęby które miałem usunąć mam do dziś i nie ma z nimi problemu są zdrowe!
- Gwara
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Korniook678
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Witajcie!