Laboratorium - ile się czeka na wynik

Więcej
2015/05/14 15:36 #22305 przez leidi
Witam mam pytanko ile kosztuje pomiar insuliny we krwi w słubickim szpitalu i ile sie czeka na wynik ?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2015/05/15 05:43 #22311 przez saszka

Więcej
2015/05/15 10:24 #22312 przez ciekawski georg
Replied by ciekawski georg on topic Odp: słubicki szpital
Zadzwoń i się spytaj :evil:

Więcej
2015/05/19 19:01 #22336 przez jolka83
Replied by jolka83 on topic Odp: słubicki szpital
Ja(jak i moja rodzina) jestem zadowolona z laboratorium w ośrodku zdrowia z DIAGNOSTYKI. Realizują badania w bardzo krótkim czasie(zdecydowanie szybciej niz w szpitalu) i ceny maja przystępne, niektóre nawet dużo tańsze od szpitala, a i duży plus, że posiadając kartę stałego pacjenta od nich można wyniki wydrukować w domu.

Więcej
2015/05/19 21:24 #22337 przez kaczka
Replied by kaczka on topic Odp: słubicki szpital

jolka83 napisał: Ja(jak i moja rodzina) jestem zadowolona z laboratorium w ośrodku zdrowia z DIAGNOSTYKI. Realizują badania w bardzo krótkim czasie(zdecydowanie szybciej niz w szpitalu) i ceny maja przystępne, niektóre nawet dużo tańsze od szpitala, a i duży plus, że posiadając kartę stałego pacjenta od nich można wyniki wydrukować w domu.

Musiałaś być w strasznym szoku, oszołomiona nadzwyczajną jakością usług prywatnego laboratorium, skoro musiałaś zalogować się na tym portalu, aby w pierwszym poście podzielić się z nami tą wiadomością :)

Więcej
2015/05/19 21:36 #22339 przez jolka83
Replied by jolka83 on topic Odp: słubicki szpital
Ktos pytal o porade to odpisalam...poza tym z tego co wiem nasz szpital jest spółką czyli tez jest prywatna jednostka :)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas