Lekrz wmawiał mi że jestem chory mimo iż nic mi nie dolega i wyniki mam dobre!

• wladimir
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/08/09 10:49 #19760 przez wladimir
Ostrzegam przed nieuczciwymi lekarzami w Słubicach którzy żerują na naszej niewiedzy i naiwności.
Kasa za wszelką cenę taką mają dewizę. Pojechałem do Zielonej Góry aby się jeszcze raz dla pewności skonsultować. Wyniki i diagnoza stwierdził lekarz jestem zdrowy. A ten ze Słubic mi recept na przepisywał niepokój we mnie zasiał ot tak to wygląda ,,leczenie,, w naszym mieście!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/08/09 16:38 #19761 przez marks
Jak już ostrzegasz, to przynajmniej napisz przed kim konkretnie.
Czy może mamy zrezygnować z porad wszystkich lekarzy?

• Robert69
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/08/10 08:09 - 2014/08/10 08:54 #19762 przez Robert69
www.psychiatria.pl/forum/nie-polecam-tyc...o/watek/32635/1.html
A oto cytat jednego z postów z forum :
Witam, witam, jestem ze Szczecina i widzę, że nie tylko ja miałem złe doświadczenia z psychiatrami. Oni są jak słonie w składzie porcelany i wykorzystują swoją przewagę nad pacjentem. Mi nawet nie chodzi o leki, bo ja nie znam się na tych lekach i nie umiem zweryfikować czy dobre leki przepisują czy nie i czym są motywowani do zalecania takich leków (eksperymenty, sponsoring firm farmaceutycznych, przyzwyczajenie, niedouczenie, "tumiwisizm&quot, tylko mam na myśli to jak sie z nimi rozmawia, bo mi przeważnie drętwo. I popieram podanie tych nazwisk, bo na nich i tak bata nie ma i chociaż tak można im dokopać (zemsta=sprawiedliwość w tym kontekście). Co śmieszniejsze, gdyby dużo ich wyjechało to część z ich pacjentów "paradoksalnie" poczułaby sie lepiej. Spójrzcie też na to, że jak zlikwidują taki szpital, to np. ordynator jak pójdzie do innego szpitala to może zostać zastępcą ordynatora i co więcej trzeba będzie od nowa tworzyć "systemik łapówkarsko-kumoterski"- i stąd ich ratowanie szpitala.

Następny cytat:
Świetna dyskusja!!! Jestem schizofreniczką i mam bardzo złe doświadczenia po psychiatrach w Warszawie i Łomży. Wielu psychiatrów nie powinno być dopuszczonych do pracy w psychiatrii, a po drugie-uzależniają aby ciągnąć kasę!
Następny cytat:
Ostatnia2014/08/10 08:54 edycja: Robert69 od.

Więcej
2014/08/11 05:58 #19763 przez merkaba
i dla tego trzeba przynajmniej do trzech lekarzy chodzić

Więcej
2014/08/11 08:02 #19764 przez Rob

merkaba napisał: i dla tego trzeba przynajmniej do trzech lekarzy chodzić

co za bzdura totalna !

Więcej
2014/08/11 22:15 #19768 przez brucke
Wladymir :laugh: ty naprawde byles chory...po tym kebabie. :sick: :woohoo:

Więcej
2014/08/11 22:17 #19769 przez brucke
Wladimir a u jakiego byles lekarza....?Bo jak psychiatra to moze prawde powiedzial.

Więcej
2014/08/13 09:39 #19777 przez miastowa

wladimir napisał: Ostrzegam przed nieuczciwymi lekarzami w Słubicach którzy żerują na naszej niewiedzy i naiwności.

Watek na zasadzie " Polacy kradna, a Rumuni sa brudni ... ".
Nie mierz wszystkich jedna miarka, w kazdym zawodzie sa tacy i tacy.

• wladimir
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/08/13 14:27 #19781 przez wladimir

miastowa napisał:

wladimir napisał: Ostrzegam przed nieuczciwymi lekarzami w Słubicach którzy żerują na naszej niewiedzy i naiwności.

Watek na zasadzie " Polacy kradna, a Rumuni sa brudni ... ".
Nie mierz wszystkich jedna miarka, w kazdym zawodzie sa tacy i tacy.

Problem w tym że na nieuczciwych lekarzy nie ma bata! Jestem zdania że nieuczciwych ludzi kimkolwiek by byli należy piętnować. Brak reakcji społeczeństwa jest równoznaczny ze zgodą na
patologię jej legalizacją! Chcesz mi wmówić że wszyscy kradną i nie należy reagować?!
To bzdura większość ludzi jest uczciwa a nieuczciwych nalezy ścigać!

Więcej
2014/08/14 12:33 #19790 przez miastowa
Nalezy pietnowac? A tych twoim zdaniem nieuczciwych lekarzy jak ukarales?
Zakladajac ten watek ni w piec ni w dziesiec nie piszac konkretnie do kogo masz pretensje, jakie choroby Ci wmawiano, jak caly proces wygladal.

Więcej
2014/08/18 09:04 #19836 przez merkaba
dużo sie nasłuchałem co leczyli nie te choroby a poza tym sam też doświadczyłem poszłem do jednego lekarza stwierdził grype poszedłem do drugiego stwierdził anginę i do trzeciego też stwierdził anginę i wykupiłem lekarstwa na angine

Więcej
2014/08/22 14:21 #19927 przez brucke
to jest konsekwencja wprowadzenia prywatnych przychodni podpisujacych kontrakty z NFZ.oni ci beda wmawiac choroby, bo maja z tego kase.przyklad.w slubickim szpitalu jest na porodowce bardzo duzo ciec cesarskich.ciecie cesarskie jest 2 a nawet 3 razy wiecej platne niz zwykly porod.

• wladimir
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/08/23 12:54 #19943 przez wladimir

brucke napisał: to jest konsekwencja wprowadzenia prywatnych przychodni podpisujacych kontrakty z NFZ.oni ci beda wmawiac choroby, bo maja z tego kase.przyklad.w slubickim szpitalu jest na porodowce bardzo duzo ciec cesarskich.ciecie cesarskie jest 2 a nawet 3 razy wiecej platne niz zwykly porod.

Ale to jest bulwersujące bo to nie są lekarze tylko rzeźnicy!

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas