- Otrzymane podziękowania: 15
zostań dawcą (dla tych którym do kostrzyna nie jest zbyt daleko)
- Całyczas Miłomi
- Autor
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
2013/03/03 17:46 #15767 przez Całyczas Miłomi
Głupota nie zwalnia od myślenia.
-Stanisław...
zostań dawcą (dla tych którym do kostrzyna nie jest zbyt daleko) was created by Całyczas Miłomi
-Stanisław...
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- dreamhost
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
2013/03/03 18:21 #15768 przez dreamhost
Słubiczanie są dawcami głównie dla Niemców - bo tam dawca szpiku czy krwi może dostać za to całkiem spore (jak dla większości Polaków) pieniądze...
Replied by dreamhost on topic Odp: zostań dawcą (dla tych którym do kostrzyna nie jest zbyt daleko)
Całyczas Miłomi napisał: www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/artic...2/POWIAT22/130309978
Słubiczanie są dawcami głównie dla Niemców - bo tam dawca szpiku czy krwi może dostać za to całkiem spore (jak dla większości Polaków) pieniądze...
- Całyczas Miłomi
- Autor
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
2013/03/03 18:27 #15769 przez Całyczas Miłomi
-Stanisław...
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: zostań dawcą (dla tych którym do kostrzyna nie jest zbyt daleko)
szczerze wątpię, ze słubiczanie są dawcami czegokolwiek. to raczej społeczność biorców, chociaż mam nadzieję, ze to tylko moje uprzedzenia i się mylę...
-Stanisław...
- takietam
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2013/03/04 17:07 #15779 przez takietam
Replied by takietam on topic Odp: zostań dawcą (dla tych którym do kostrzyna nie jest zbyt daleko)
wow widzę że koledzy zaszyci w swoich pokojach przy swoich komputerach wiedzą wszystko o wszystkich, a tak sie składa że ja osobiście jechałem do Poznania Pekaesem by zostać dawcą szpiku, i od kilku lat jestem potencjalnym dawcą szpiku, ale widze że zorientowanie krytykanci nie wiedzą nawet ze to nie krew tylko szpik, a wszystkie rejestry dawców szpiku umieszczają swoich dawców zaszyfrowanych pod specjalnym kodem we wspólnej światowej bazie dawców szpiku.
- Całyczas Miłomi
- Autor
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
2013/03/04 17:11 #15780 przez Całyczas Miłomi
-Stanisław...
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: zostań dawcą (dla tych którym do kostrzyna nie jest zbyt daleko)
miło się zawieść, chociaż tylko na jednej osobie... (do dkms nie trzeba już dawno nigdzie jeździć, pocztą wysyła się patyczek)
-Stanisław...
- takietam
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2013/03/04 17:13 #15781 przez takietam
Replied by takietam on topic Odp: zostań dawcą (dla tych którym do kostrzyna nie jest zbyt daleko)
wiem bo żona korzystała z tej metody, ja jednak kilka lat temu musiałem jechać do poznania do Poltransplantu
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.