KOBIETA ginekolog w Słubicach - kto najlepszy?

Więcej
2013/02/19 20:48 #15608 przez kul.ka2013
Dobry wieczór,

poszukuję dobrej pani ginekolog (koniecznie kobiety) w Słubicach. Chodzi mi o profesjonalne wykonanie badań: cytologia, badanie piersi, wypisanie tabletek antykoncepcyjnych po wcześniejszych badaniach (a nie "na oko") itp.

Która jest najlepsza Waszym zdaniem? Kogo polecacie i dlaczego? Byłabym wdzięczna, jeśli moglibyście podać dokładne namiary o ile to możliwe (ułatwiłoby mi to kontakt, ponieważ mieszkam tu od niedawna i nie znam ani miasta, ani ludzi).

Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/02/19 21:35 #15610 przez kul.ka2013
Przepraszam, ale zapomniałam dopisać: Zależy mi na wizycie prywatnej, a nie państwowej (nie, żeby ta druga opcja była gorsza, ale zależy mi na czasie i nie mam zamiaru "latać" za terminem). Poza tym: Nie jestem w ciąży, nie szukam ginekologa-położnika, jakby miało to jakieś znaczenie.

Więcej
2013/02/20 09:45 #15614 przez Pigwa
Nie znam w Słubicach nikogo kto spełniał by Twoje kryteria .

Więcej
2013/02/20 20:01 #15620 przez debran
witam ja osobiście chodzę do Pani Mirosława Tendyk
The following user(s) said Thank You: kul.ka2013

Więcej
2013/02/20 20:03 #15621 przez myown
SZCZERZE TO POLECAM DR. TARTANUSA.
PRZYJMUJE ZA BAGATELLA - TYLKO PRYWATNIE.
ŚWIETNY LEKARZ, Z PEWNOŚCIĄ DOBIERZE CI IDEALNE TABLETKI DO CIEBIE - MIAŁAM TO SAMO. BARDZO MIŁY I DŁUGO PRACUJE W ZAWODZIE.

Więcej
2013/02/21 19:13 #15641 przez kul.ka2013
Przeszukałam chyba cały internet i z opinii innych kobiet wyszło, że najczęściej chwalone są p. Maria Wanago i właśnie p. Mirosława Tyndyk. Podobno dobra jest też p. Malwina Kumoch, ale nie wiem o niej za dużo, bo w necie mało o niej. Teraz się zastanawiam, do której pójść.

Możesz napisać coś więcej o dr Tyndyk? Czy sprzęt ma w miarę ok, czy jest miła, delikatna, czy wykonuje np. badanie piersi na wizycie itp.

Byłabym też wdzięczna, gdybyś mogła mi mniej więcej powiedzieć ile czeka się na wizytę (prywatną) i ile ona kosztuje.

Serdecznie dziękuję za odpowiedź :)

Więcej
2013/02/21 19:14 #15642 przez kul.ka2013
dr Wojciech Tartanus zdaje się przodować w słubickiej ginekologii, ale mi chodzi wyłącznie o kobietę ginekolog.

Więcej
2013/02/21 20:05 #15644 przez debran
witam na wizytę nie czekałam długo za wizyte płacilam 100 zl albo pare groszy wiecej. Sprzęt jest ok robie tam wszystkie badania i w sprawie tabletek antykoncepcyjnych tez mi doradzała polecam pozdrawiam.

Więcej
2013/02/21 21:29 #15646 przez kul.ka2013

debran napisał: witam na wizytę nie czekałam długo za wizyte płacilam 100 zl albo pare groszy wiecej. Sprzęt jest ok robie tam wszystkie badania i w sprawie tabletek antykoncepcyjnych tez mi doradzała polecam pozdrawiam.

1. "nie czekalam za dlugo" tzn ile mniej wiecej?

2. jakie badania miałaś robione "z dobrej woli lekarza" (badanie piersi np? bo nie każdy gin to robi)

3. "w sprawie tabletek antykoncepcyjnych tez mi doradzała" doradzała "na oko", czy wysłała na jakieś badania?

baaardzo ci dziękuję za odpowiedzi, gdyż muszę szybko znaleźć jakąś dobrą panią gin, a odpowiedzi w tym wątku nie za wiele się pojawiło

Więcej
2013/02/22 06:35 #15648 przez yon
www.circlepartnership.co.uk/consultants/anita-juliana

Spróbuj tutaj - może spełni twoje wymagania... :whistle:

Więcej
2013/02/22 11:28 #15650 przez saszka

yon napisał: www.circlepartnership.co.uk/consultants/anita-juliana

Spróbuj tutaj - może spełni twoje wymagania... :whistle:

Brawo Yon ! :laugh: :laugh: :laugh:

Więcej
2013/02/22 22:16 #15661 przez kul.ka2013
YON

ty to za chwile zaczniesz z lodówki wyskakiwać!

Wszędzie cie pełno, gdzie cie nie trzeba. Post o ginekologu, a ty sie wtryniasz.

jakieś doświaczenia masz czy co?

Więcej
2013/02/22 22:27 #15662 przez bell
Słubice to niestety nie metropolia i twoje wymagania co do ginekologa są niestety nieco wygórowane. Nic mi nie wiadomo o jakimkolwiek ginekologu w Słubicach, który wysyłałby na badania przed przepisaniem tabletek antykoncepcyjnych, z własnej inicjatywy szczególnie, nie mówiąc o badaniu piersi, no i jeszcze do tego był miłą kobietą... :)

Więcej
2013/02/26 07:03 #15694 przez yon

kul.ka2013 napisał: YON

ty to za chwile zaczniesz z lodówki wyskakiwać!

Wszędzie cie pełno, gdzie cie nie trzeba. Post o ginekologu, a ty sie wtryniasz.

jakieś doświaczenia masz czy co?

Lubię czytać, lubię wiedzieć, nie lubię , jak się komuś nie chce...

Więcej
2013/03/09 11:36 #15812 przez zajączek
otwieracie lodówkę a z niej yon wyskoczy :P

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas