- Otrzymane podziękowania: 0
POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK
- 666666
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/01/30 16:37 #11678 przez 666666
POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK was created by 666666
POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK PROSZE O NAMIARY
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- mundi
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2012/01/30 17:27 #11679 przez mundi
Replied by mundi on topic Odp: POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK
Z chęcią podejmę się tego zadania!
Jest jednak jeden warunek: zajmuję się również przystawianiem pijawek. Już tłumaczę: jest sezon zimowy, w dodatku przystawianie pijawek jest mało popularne i nie mam zbyt wielu klientów. Nie chodzi mi o kasę, a o pijawki - boję się że wyzdychają. Staram się je "dokarmiać" na sobie, ale już nie mogę - robię to za często, bo kręci mi się cały czas w głowie i mam migreny. Starałem się je dokarmiać na psie, ale strasznie wyje, więc dałem sobie spokój. Także bańki jak najbardziej, ale tylko z pijawkami.
Jest jednak jeden warunek: zajmuję się również przystawianiem pijawek. Już tłumaczę: jest sezon zimowy, w dodatku przystawianie pijawek jest mało popularne i nie mam zbyt wielu klientów. Nie chodzi mi o kasę, a o pijawki - boję się że wyzdychają. Staram się je "dokarmiać" na sobie, ale już nie mogę - robię to za często, bo kręci mi się cały czas w głowie i mam migreny. Starałem się je dokarmiać na psie, ale strasznie wyje, więc dałem sobie spokój. Także bańki jak najbardziej, ale tylko z pijawkami.
- xy37
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/01/31 05:46 #11682 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK
mundi,Ty jakieś ciemne praktyki uprawiasz,hehehe...zostaw tego biednego psa w spokoju,sam też przestań stosowac jakies sredniowieczne gusła bo sie to dla Ciebie żle skończy;-))O ile bańki mogą być ok,to pijawkom mówie stanowcze NIE
- mundi
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2012/01/31 12:03 #11687 przez mundi
Replied by mundi on topic Odp: POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK
Moje Hirudo medicinalis to elita wśród elit, stanowiąca zaledwie 0,3% populacji pijawek w polsce. Możesz obrażać mnie lub mojego psa, lecz nie waż się rzucać kalumnii na me pijawki!
- xy37
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/01/31 16:38 #11693 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK
ja nie obrazam ani Ciebie ani psa-tylko szczerze radzę,z czystej troski..ale ok,nic więcej nie mówię.
- merkaba
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
2012/02/02 11:09 #11720 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK
lepiej pic herbatę z majeranku i oregano niż pijawki przykładać
- yon
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 28
2012/02/08 06:24 #11839 przez yon
Replied by yon on topic Odp: POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK
No nie wiem - herbatki z majeranku to w zasadzie na drogi oddechowe , ewentualnie jakoweś lekkie infekcje, a pijawki to już wyższa szkoła jazdy. Nie mówię tu o migrenach , bo na to są inne sposoby, ale są sytuacje, kiedy to jedyny ratunek - jeśli nie dla całego organizmu, to na pewno dla niektórych jego członków. Ludzie podchodzą do nich bez sympatii, bo są, jakie są, ale umiejętnie wykorzystane mogą być prawdziwym dobrodziejstwem. Jeśli z tymi pijawkami to prawda, to myślę,że powinieneś skontaktować się z kimś ze szpitala, może znajdzie się jakiś odważny, kto podjąłby trud rozpoznania sprawy i może zastosował taki rodzaj leczenia w praktyce - albo chociaż nienachalnie pacjentom podpowiadał ( ha, ha, ha - sam nie wierzę w to co mówię, kiedy patrzę na tych naszych niedorobionych pseudo-medyków!!! zajętych ostatnio jedynie wyrywaniem kasy).
- gosiaB
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/02/09 21:28 #11888 przez gosiaB
Replied by gosiaB on topic Odp: POSZUKUJE OSOBY DO POŁOŻENIA TRADYCYJNYCH BANIEK
Witam!!!
Szukam namiary do Pana który zajmuje się przystawianiem pijawek
Pozdrawiam
Szukam namiary do Pana który zajmuje się przystawianiem pijawek
Pozdrawiam
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.