Praca pokojówki w Berlinie.

Więcej
2012/01/31 16:20 #11692 przez moni.b
Replied by moni.b on topic Odp: Praca pokojówki w Berlinie.
Szukam pracy jako pokojowa we Frankfurcie bądź kwater prywatnych( bardziej) może wie ktoś gdzie uderzyć? Doświadczenie posiadam spore z Londynu.

monib

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/02/03 18:36 #11760 przez aqarel
Replied by aqarel on topic Odp: Praca pokojówki w Berlinie.
Swego czasu hotel Ramada ale jak teraz .....

Więcej
2013/02/19 19:14 #15604 przez ania33
Replied by ania33 on topic Odp: O:Praca pokojówki w Berlinie.
Witam Mam pytanie czy nadal pracujesz w tym hotelu?

Więcej
2013/02/19 20:06 #15606 przez sylwek1975
Replied by sylwek1975 on topic Odp: Praca pokojówki w Berlinie.
:( CZYTAM to co piszecie na tych blogach i ogarnia mnie tylko zaj.... smiech,kiedy niemiec był nam bratankiem!!!! A MY POLACY SIE IM TAK SPRZEDAJEMY ,niegodne warunki pracy itp ,itp.ZA jedno euro to by dali sie ogolic, taki jest POLAK, i utopic krajana w łyzce wody. PRACOWAŁEM W RAMADZIE odnawiałem pokoje we FRANKFURCIE/O FRANKFURT/MEIN BERLIN I W GRECJI jak gadasz po niemiecku to wszystko jest ok.RAMADA TEZ DOBRZE PŁACI JESLI CHODZI O BUDOWLANKE 15 LAT WSPÓŁPRACY.KREW MNIE ZALEWA JAK słubiczanie podpierdalaja sie na tych butach i firemkach pod BERLINEM,mam tak kupe znajomych niemcow i SZYDERCZO SIE SMIEJA Z SŁUBICKICH NIEWOLNIKÓW. :woohoo:

Więcej
2013/02/19 20:12 #15607 przez ania33
Replied by ania33 on topic Odp: O:Praca pokojówki w Berlinie.
Księżniczko 169 Czy ty nada pracujesz w tym hotelu?

Więcej
2013/03/01 12:06 #15749 przez eM
Replied by eM on topic Odp: Praca pokojówki w Berlinie.

sylwek1975 napisał: :( CZYTAM to co piszecie na tych blogach i ogarnia mnie tylko zaj.... smiech,kiedy niemiec był nam bratankiem!!!! A MY POLACY SIE IM TAK SPRZEDAJEMY ,niegodne warunki pracy itp ,itp.ZA jedno euro to by dali sie ogolic, taki jest POLAK, i utopic krajana w łyzce wody. PRACOWAŁEM W RAMADZIE odnawiałem pokoje we FRANKFURCIE/O FRANKFURT/MEIN BERLIN I W GRECJI jak gadasz po niemiecku to wszystko jest ok.RAMADA TEZ DOBRZE PŁACI JESLI CHODZI O BUDOWLANKE 15 LAT WSPÓŁPRACY.KREW MNIE ZALEWA JAK słubiczanie podpierdalaja sie na tych butach i firemkach pod BERLINEM,mam tak kupe znajomych niemcow i SZYDERCZO SIE SMIEJA Z SŁUBICKICH NIEWOLNIKÓW. :woohoo:

A może tak warto pomyślec że niektórzy nie maja innych możliwości? Jak dziecku nie ma za co butów czy nawet przysłowiowej bułki kupic to matka nie patrzy czy ktos smieje sie z jej uczciwej ciężkiej pracy czy nie. A jak ktos się śmieje to świadczy to tylko przeciwko niemu samemu, nie przeciwko osobie wysmiewanej...

Więcej
2013/03/01 21:06 #15756 przez sylwek1975
Replied by sylwek1975 on topic Odp: Praca pokojówki w Berlinie.
ale troche godnosci ja tez wiem co to jest bieda,ALE NIKOGO NIEPODSYFIAŁEM DO NIEMCA ,ZE ON JEST TAKI CZY INNY!!!

Więcej
2013/03/06 12:41 #15802 przez eM
Replied by eM on topic Odp: Praca pokojówki w Berlinie.
a no juz donoszenie na współpracowników to inna historia... Ale nie tak rzadka równiez po "naszej" stronie Odry...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas