recepcja w biurze

Więcej
2025/06/18 09:59 #37686 przez irlis
recepcja w biurze was created by irlis
Właśnie projektuję recepcję w nowym biurze – zależy mi, żeby już samo miejsce przywitania dawało dobry vibe: nowocześnie, ale też przyjaźnie. Myślę o ladzie z podświetleniem, może modułowej, ale chcę uniknąć przesady i niepotrzebnej drożyzny.
Co Waszym zdaniem powinno się tam znaleźć – blat na dokumenty, jakie materiały, może miejsce na ekspres do kawy?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2025/06/18 11:22 - 2025/06/27 13:15 #37687 przez mori
Replied by mori on topic recepcja w biurze
Lada recepcyjna to wizytówka – najlepiej spojrzeć na połączenie modułów z funkcją użytkową. Myślę, że warto postawić na blat ergonomiczny (by dało się wygodnie podpisać dokumenty), miejsce na zakupy jak ulotki, i opcję podświetlenia LED.
Dobre inspiracje znajdziesz tu: palac.com.pl/jakie-sa-kluczowe-elementy-...nej-lady-recepcyjnej — jest tam opis: materiały, wycięcia, strefa dokumentów, zabezpieczenia. Część biur dorzuca panel zabezpieczający ekran, część robi przeszklone segmenty. Fajnie to wszystko razem przemyśleć – bo nawet najmniejsza zmiana wpływa na to, jak odbierają firmę goście.
Ostatnia2025/06/27 13:15 edycja: mori od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas