Pomysl na biznes

Więcej
2018/02/18 10:31 #32140 przez magdakrupiel
Pomysl na biznes was created by magdakrupiel
Moze jakies bardziej doswiadczone osoby powiedza cos wiecej na ten temat? Mam troche pieniedzy do zainwestowania i szkoda zeby lezaly na jakims smiesznym procencie w banku...

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2018/02/18 20:03 #32141 przez metallioa
Replied by metallioa on topic Odp: Pomysl na biznes
Odpowiedź jest prosta kryptowaluty. Możliwości inwestowania od ryzykownych opcji do bezpiecznych. Jeśli byłaby Pani zainteresowana proszę się odezwać na metallioa@wp.pl.
Pozdrawiam

Więcej
2018/02/19 08:03 - 2018/02/23 13:48 #32142 przez koby
Replied by koby on topic Odp: Pomysl na biznes
Prowadzac biznes w dzisiejszych czasach trzeba byc naprawde dobrze przytogotowanym pod katem strategii pozyskiwania klientow. Sam mocno zastanawiam sie nad rozpoczeciem swojej wlasnej dzialalnosci tylko mam kilka spraw do rozwazenia. Jesli chodzi o promocje to chce zainwestowac w jakas reklame stacjonarna w postaci ulotek badz tez reklam rozwieszonych na miescie, w zaleznosci od tego czy uda mi sie to zalatwic za rozsadna cene. W kwestii internetu zdaje sobie sprawe z posiadania dobrze zoptymalizowanej strony ale co jeszcze? Szukalem jakichs pomyslow i natknalem sie na serwis Aleo gdzie mozna wystartowac ze swoja potencjalna oferta. Wszystko maja doskonale krok-po-kroku opisane na swoim blogu blog.aleo.com/jak-przygotowac-dobra-oferte-z-aleo/ Moze jest ktos korzystajacy wlasnie z czegos podobnego. Bardzo mnie interesuja opinie na temat skutecznosci oraz jakies spostrzezenia. Bede wdzieczny za pomoc, pozdrawiam.
Ostatnia2018/02/23 13:48 edycja: koby od.

Więcej
2018/02/19 10:24 #32144 przez metallioa
Replied by metallioa on topic Odp: Pomysl na biznes
Nie wiem czy biznes który powstał w 2009 roku można nazwać nowością lecz na pewno nie jest to handel fajkami przy granicy. :)

Więcej
2018/02/19 15:55 #32152 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Pomysl na biznes

magdakrupiel napisał: Moze jakies bardziej doswiadczone osoby powiedza cos wiecej na ten temat? Mam troche pieniedzy do zainwestowania i szkoda zeby lezaly na jakims smiesznym procencie w banku...

Najlepiej wybadać rynek i zobaczyć co u nas brakuje dla mieszkańców.

• zofianka
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/05/11 08:10 #32795 przez zofianka
Replied by zofianka on topic Odp: Pomysl na biznes
Zawsze możesz poszukać biznesu, który na początek wymaga niewielkiego nakładu - np. wyłącznie komputera z dostępem do sieci ;) Teraz coraz więcej usług jest realizowanych online :)

Więcej
2022/11/21 21:45 #36976 przez Olka33
Replied by Olka33 on topic Pomysl na biznes
Jak dla mnie to na rynku pracy i handlu następuje teraz totalna transformacja. Raz ze kryzys, dwa sytuacja na Ukrainie, trzy emigracja do Polski, cztery koszty energii... Nie chcę być złą wróżką, ale to co przeżywamy teraz to pikuś w porównaniu do tego co czeka nas w 2023.... Firmy będą padać jak muchy. Jeżeli chodzi o handel to też będzie podobne. Owszem, są firmy, które dadzą radę, pomimo iż nie są tzw sieciówkami, choć i te uciekają też z Polski. Jest opcja handlu z firmami poza Polską, chociażby dzięki korzystaniu z polish-export.eu Ale ile faktycznie firm "przeżyje? Skoro padają firmy małe i lokalne ale z 50 letnią tradycją?

Więcej
2023/01/07 14:42 #37006 przez Karolina2001
Replied by Karolina2001 on topic Pomysl na biznes
Cześć
Najlepiej robić rzeczy, które robią wrażenie i dają przyjemność. Ja na przykład zarabiam na życie grając tutaj w gry online. Podoba mi się, że można pozyskać innych graczy, którzy dadzą Ci bonus w postaci pieniędzy :)

Więcej
2025/05/13 20:24 #37579 przez TatAnastazja
Replied by TatAnastazja on topic Pomysl na biznes
Dobry pomysł na biznes to jedno, ale życie pisze różne scenariusze i czasem mimo starań pojawiają się długi. Jeśli prowadzisz firmę i masz zaległości wobec ZUS czy urzędu skarbowego, warto skorzystać z pomocy — np. tutaj rozwiazaniedlaciebie.pl/ można uzyskać wsparcie w sprawie rat czy umorzenia zobowiązań. Działanie na własną rękę bywa ryzykowne, a profesjonalne podejście może uchronić przed windykacją. Warto zawalczyć o swoje finanse, zanim zrobi to komornik.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas