praca jako opiekunka

Więcej
2018/01/04 12:32 #31539 przez zuzui
praca jako opiekunka was created by zuzui
Witam. Potrzebuję waszych opinii o firmie www.eurocare.com.pl/praca-opiekunka-niemcy , chciałabym pracować jako opiekunka ale boję się trafić na jakąś nieuczciwą firmę. Wolę nie ryzykować. Z góry dziękuję.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• janusza
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/02/11 13:58 #32085 przez janusza
Replied by janusza on topic Odp: praca jako opiekunka
słyszałem, że dość dobre warunki pracy w Niemczech oferuje firma Promedica24 promedica24.com.pl/ Najlepiej wejść na ich stronę i zobaczyć szczegóły. Kiedyś na innym forum trafiłem na temat dotyczący opieki nad osobami starszymi w Niemcach i właśnie kilka osób zachwalało sobie współpracę z nimi. Wiadomo, że nigdy nie wiadomo na kogo trafimy. Najczęściej jest tak, że zajmujemy się osobami schorowanymi, które nie potrafią lub nie mogę same funkcjonować. Różny jest stopień pomocy, której od nas potrzebują. Czasami jest to zrobieni zakupów i towarzystwo, a czasem pomoc w jedzeniu, przebieraniu się czy kąpaniu. Dobrze dowiedzieć się najwięcej szczegółów o osobie,którą mamy się opiekować zanim zdecydujemy się na wyjazd.

• zofianka
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/05/11 08:11 #32796 przez zofianka
Replied by zofianka on topic Odp: praca jako opiekunka
Nie każdy niestety nadaje się do tej pracy. Moja koleżanka zrezygnowała po miesiącu pracy przy obłożnie chorym starszym mężczyźnie...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas