Kto pomoże znalezć prace w niemczech najlepiej blisko granicy

Więcej
2015/01/19 11:46 #21325 przez pingi1
Kto z was może mi pomóc znalezć prace w niemczech sam już szukałem składałem cv do browaru we frankfurcie i kawałek za frankfurtem do segregacji butelek. Jestem z kostrzyna i jestem w stanie zapłacić za pomoc w znalezieniu pracy. Najlepiej żeby to była praca na jakiejś produkcji aczkolwiek podejmę się każdej pracy.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2015/01/19 11:51 #21326 przez Redakcja Słubice24.pl
Z naszej strony zachęcamy Cię do przejrzenia działu PRACA:
www.slubice24.pl/forum/29-Praca
W wielu wątkach były dość często poruszane kwestie pomocy i pośrednictwa pracy, internauci podawali również namiary na osoby pomagające w tych sprawach.

• Hans71
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/01/19 15:20 - 2015/01/19 15:20 #21331 przez Hans71

pingi1 napisał: Kto z was może mi pomóc znalezć prace w niemczech sam już szukałem składałem cv do browaru we frankfurcie i kawałek za frankfurtem do segregacji butelek. Jestem z kostrzyna i jestem w stanie zapłacić za pomoc w znalezieniu pracy. Najlepiej żeby to była praca na jakiejś produkcji aczkolwiek podejmę się każdej pracy.

TU ZNAJDZIESZ WSZYSTKIE AKTUALNE OFERTY PRACY W CALYCH NIEMCZECH
jobboerse.arbeitsagentur.de/

NAPISZ CO SZUKASZ POMOGE TOBIE TU COS ZNALESC
Ostatnia2015/01/19 15:20 edycja: Hans71 od.

Więcej
2015/01/19 20:15 #21339 przez pingi1
co kolwiek oby blisko granicy

• Hans71
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
Więcej
2015/01/20 16:26 #21371 przez pingi1
zawód piekarz ale podejmę się każdej pracy tak więc proszę o pomoc

• Hans71
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/01/20 16:39 - 2015/01/20 16:43 #21373 przez Hans71

pingi1 napisał: zawód piekarz ale podejmę się każdej pracy tak więc proszę o pomoc

tu masz do200 km od frankfurtu chlopie pracy w brud w t woim zawodzie mysle ze masz wyuczony zawod piekarza bo tu liczy sie papier a drugie to co umiesz

jobboerse.arbeitsagentur.de/vamJB/stelle...27794_p=1#a358706291

popros kogos zeby tobie napisala bewerbung czyli przebiek pracy i nauki oraz zyciorys lebeslauf
w kazdej ofercie masz osobe kntaktowa jezeli masz problemy sciagnij sobie przegladarke googk chrome i ona tlumaczy strony bedzie latwie tobie poruszc sie po ofertach

pozdrawia powodzenia Hans Kloss :lol: ;)
Ostatnia2015/01/20 16:43 edycja: Hans71 od.

Więcej
2015/01/20 21:25 #21378 przez pingi1
no dzięki ale ja naprawde szukam czegoś blisko granicy j naprawde jestem w stanie zapłacić za pomoc

Więcej
2015/01/20 21:50 #21379 przez agna
da.ag.biuro@googlemail.com
proszę przesłać cv (może być po polsku)
W treści wiadomości proszę w skrócie określić jakie prace Pana interesują.
Kłaniam się.

• Hans71
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/01/21 08:05 #21380 przez Hans71

Więcej
2015/01/21 08:23 #21381 przez mad
nikt nie pomoże ci jak sam sie nie zmobilizujesz do szukania
z twojego maisteczka napewno wiele osob gdzies jezdzi do pracy
podpytaj , bo nikt ci na talerzu nie poda
podpatrz jak inni pisza bewerbungi albo popros jakiegos studenta niech ci napisze i sprawdzaj ogloszenia , wysylaj albo jedz osobiscie
to jedyna droga
hans napisal tu wszystko co mozna doradzic
ale trzeba tez samemu zadbac o to
jak bedziesz pisal ze zaplacisz to ci dadza oferty za kase jacys posrednicy ale pewnosci nie masz czy bedziesz tam pracowal
zrobisz kilka dni a potem ci podziekuja
The following user(s) said Thank You: Hans71

Więcej
2015/01/21 12:56 #21390 przez pingi1
hans 71 a jesteś w stanie tak zrobić że nagrał byś pewną robote i pojechał byś zemną a ja bym się wtedy z tobą rozliczył po podpisaniu umowy

Więcej
2015/01/21 13:12 #21392 przez pingi1
mi nie chodzi oto żeby ktoś podawał na talerzu sam już pytałem ludzi z kostrzyna i wszyscy robią pod berlinem w zelando itp. sam też jeździłem po firmach i pośrednikach a jak sie niema wtyków to się nic nie załatwi. Dlatego też szukam pomocy tutaj

• Hans71
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/01/21 13:16 #21393 przez Hans71

pingi1 napisał: mi nie chodzi oto żeby ktoś podawał na talerzu sam już pytałem ludzi z kostrzyna i wszyscy robią pod berlinem w zelando itp. sam też jeździłem po firmach i pośrednikach a jak sie niema wtyków to się nic nie załatwi. Dlatego też szukam pomocy tutaj[/quoten

pierwszy raz spotykam sie ze slowem wtyki najwyzej z polecenia dostales tu adresy dalej poszukaj dalem wzor podania o praca ....masz na karzdej ofercie e mail siedz i wysylaj tak tu kazdu w niemczech robi kto nie szuka ten nie znajduje zepnij posladki i dzialaj manna z nieba nie leci to naprawde jest proste i zaoszczedzisz ..

powodzenia

Więcej
2015/01/21 15:29 #21396 przez mad
nie dostaniesz paracy po znajomosci a widze ze zawistni ynajomi nie chca pomoc jak to polacy'z kostryzna niedalko do ff , wiec wsiadz w auto czy autobus przejdz przez most i idz do arbeitsagenture zaraz za poczta otworzyli nowe wielkie biuro
tam na tablicy ogfloszen masz informacje po polsku ze organiyowane sa spotkania dla polakow szukajacych pracy z taka pania polka ktora y ramienia arbeitsamt wyjasnia wsyzstko i pomaga
a na kumpli nei licz bo polak jak nie zaszkodzil to juz ci pomogl
i nie wierz w jaieks bajki o znajomosciach i biurach stracisz kase i g... z tego bedzie

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas