- Otrzymane podziękowania: 0
Uwaga na wredne babsko
- ppingwin
- Świeżak
-
mała88 napisał: wszystko co opisuje założycielka tego wątku to prawda . nie znam gorszej właścicielki i szefowej sklepu jaką jest Obmawiana P.Dobras . Co chwilę bierze tylko dziewczyny do pracy z urzędu na staż,bo po co ma płacić kolejnemu pracownikowi jak można mieć darmową siłę roboczą , oczywiście jeśli ktoś nie chce niech tam nie pracuje,ale jeśli idzie dziewczyna i nie wie co ją czeka ...P. Bożenka jest niemiła,zagania do byle jakiej pracy,a nie sprzedaj ciucha to się do ciebie przez trzy dni nie odezwie, a w zamian jeszcze dostaniesz głupi komentarz jaką to nie jesteś złą pracownicą.spieszysz się przykładowo na autobus lub gdziekolwiek a sklep pomału zamykany , a zapomnij,że wyjdziesz przecież podłogę trzeba umyć (jakby sama z córką nie mogła) owszem do obowiązku należy utrzymywanie stanowiska pracy w porządku ale bez przesady.Przerwa? hahaha tylko dla córki i dla niej ty to musisz w biegu zjeść,bo przecież klienci na sklepie.a jeśli stażystka paląca to ma problem, bo na dymka zabronione.wolne z pracy też pozostawia dużo do życzenia,wolne masz wtedy,kiedy ona chce .co do ciuchów owszem sama chińszczyzna , takie same ciuchy cenowo również obok w sklepie chińskim .Starasz się być dobrym pracownikiem a na koniec dostaniesz figę z makiem bo ci w papierach do urzędu napisze,że nie spełniasz warunków i nic z tym zrobić nie możesz (chyba,że wyższa instancja od pracy),bo kierowniczka z urzędu ta od staży to koleżanka P.Bożenki. chyba tyle jeśli coś mi się przypomni napiszę.
Przestrzegam przed stażami w Kebabie na Piłsudskiego! Szefowa ma układy w urzędzie pracy kierują tam ludzi na staż! Nękanie od pierwszej godziny znęca się nad pracownikiem poniża upokaża! Miałam wrażenie że babsko jest chore umysłowo! Cały ten bar to mi na melinę wygląda non stop siedzą tam jakieś menele z półświadka typy! Urząd stoi za nią murem skarga nic nie da to jedna banda!
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- mała88
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Office
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- mała88
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Office
- Wylogowany
- Ekspert
-
- anias34
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- mała88
- Wylogowany
- Świeżak
-
- anias34
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Office
- Wylogowany
- Ekspert
-
- kebab z bekonem
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 3
pozdr..
- Office
- Wylogowany
- Ekspert
-
- kebab z bekonem
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 3
opisałem swoje doświadczenie a mój nick nie ma tu nic do rzeczy
fajni tylko są ci co wiecznie narzekają? nie można napisac pozytywnej oceny bo jest sie "be"?
tym wszytkim którzy tak smarują o pracodawcach polecam zakasac rekawy i wziac sie do roboty, najlepiej zalozyc swoja firme i zatrudnić ludzi i potem się użerać z leniami i kombinatorami jakich w slubicah nie brakuje, każdy chciałby po 3 tysie na glowe i nic nie robic, a jak wyleci z roboty za fuszerke to chwyta za klawiature
ja mam ludzi zatrudnionych z PUP i nie narzekam, nikt mnie nie okrada, ani nie smaruje na forum
branża bynajmniej nie kebabowa!
- Office
- Wylogowany
- Ekspert
-
- xy37
- Świeżak
-
- ppingwin
- Świeżak
-
Office napisał: No.Towarzystwo wzajemnej adoracji.
Więcej niż towarzystwo wzajemnej adoracji! to zorganizowane gangi wyzyskiwaczy i złodziei.!