Zwolnienia z Randstad

Więcej
2013/09/20 08:12 #17454 przez karo_free
Zwolnienia z Randstad was created by karo_free
Witam,

Wszystkie osoby ktore otrzymaly w ostatnich dniach lub w najblizszych otrzymaja wypowiedzenie z pracy moga sie ubiegac o wieksze odszkodowanie niz zostalo ustalone przez Randstad!!!

Czas na odwolanie to 21 dni od otrzymania wypowiedzenia!

Pomocy lub dalszych informacji udziela Bollmann&Partner.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/09/20 12:12 #17457 przez Joasia5
Replied by Joasia5 on topic Odp: Zwolnienia z Randstad
Ta pani ma za dużo pracy i trzeba czekać wieki........ :evil:

Więcej
2013/09/20 13:21 #17458 przez kasia107
Replied by kasia107 on topic Odp: Zwolnienia z Randstad
Ta pani ma bardzo szeroką ofertę dla ludzi pracujących w Zalando:D
1.pomoc przy załatwianiu rodzinnego.
2.Jak nie wyjdzie Ci z rodzinnym zawsze możesz pójść do prawnika...gdzie?Do p.Bollmann.
3.A jak cię zwolnią to mozesz załatwiać odszkodowanie?Przez kogo?P.Bollmann...
Pozostawię to bez komentarza:D

Więcej
2013/09/21 12:09 #17467 przez 1988
Replied by 1988 on topic Odp: Zwolnienia z Randstad
A ile mozna dostac tego odszkodoewania??? czy warto sie starac?

Więcej
2013/09/22 10:19 #17474 przez Joasia5
Zgadza sie ! Lecz czasem nie doczyta czegos ,znam to z doświadczenia.Długo czeka sie na wysłanie przez nia listu do urzędu napewno czekasz teeż długo,na rodzinne czeka znajoma już rok ,to są fakty.Aja rodzinne załatwiłam sobie sama w urzędzie dodam że bardzo dobrze to j niemieckiego nie znam.Też można ,i to ważne że w urzędach wszyscy są na ta pania delikatnie mówiąc wnerwieni.... :evil:

Więcej
2013/09/26 11:50 #17525 przez karo_free
Replied by karo_free on topic Odp: Zwolnienia z Randstad
Na pewno wiecej niz proponuje Randstad, Ci ktorzy pracowali rok lub wiecej powyzej 700 Euro moga dostac.

Więcej
2013/09/26 16:06 #17528 przez zosia01
Replied by zosia01 on topic Odp: Zwolnienia z Randstad
co do rodzinnego to przepraszam - załatwiałam przez biuro p. Bollman i czekalam 1 miesiąc w sezonie urlopowym. moje zdania jest takie: jak masz zebrane wszystkie papiery do kupy i nic ci nie brakuje do nie ma problemu z rodzinnym.

Więcej
2013/10/02 13:33 #17568 przez ziomalzx
Replied by ziomalzx on topic Odp: Zwolnienia z Randstad
szkoda tylko że wspomniana pani wspópracuje z arcusem...

Więcej
2013/10/04 07:39 #17584 przez kasia107
zosia01 jesteś jedną z nielicznych osób,której się udało otrzymać szybko rodzinne więc się nie udzielaj,że jak się ma wszystkie dokumenty to idzie szybko...ja od stycznia w Familienkasse mam wszystkie papiery a mimo to nie dostałam do tej pory.Ciągle otrzymuję pismo,że jeszcze trwa przetwarzanie dokumentów.Już wypisywać nie będę,że te papiery krążą po całych Niemczech.Mogę tylko żałować,że nie odważyłam się i nie poszłam do Familienkasse we Frankfurcie-nie dość,że zaoszczędziłabym pieniądze to i pewnie czas.
Skoro Tobie się udało,to gratulacje ale nie wszyscy tak mają mimo tego,że złożyli wszystkie dokumenty.Moja znajoma złożyła wszystkie-na pewno wszystkie papiery i niestety ale z biura wyszły dopiero po ponad miesiącu i wydało się to przypadkiem.
Moje zdanie jest takie-myślałam,że inaczej będzie to wszystko wyglądać ale trudno.Poczekam sobie jeszcze:D

Więcej
2013/10/04 07:42 #17585 przez kasia107

zosia01 napisał: co do rodzinnego to przepraszam - załatwiałam przez biuro p. Bollman i czekalam 1 miesiąc w sezonie urlopowym. moje zdania jest takie: jak masz zebrane wszystkie papiery do kupy i nic ci nie brakuje do nie ma problemu z rodzinnym.

i jeszcze dodam:

To,że teraz otrzymujesz zasiłek rodzinny to jeszcze nie znaczy,że Twoje kontakty z Familienkasse się skończyły..Kuzynce wstrzymali i czekała sobie 4 miesiące aż dośle rozliczenie roczne...
Zyczę Ci,żebyś nie podziliła losu niektórych ludzi i nie trafiła na urzędnika,który na wszystko ma czas...

Więcej
2013/10/07 08:22 #17614 przez Joasia5
Teraz dokumenty od 3 lub 4 miesiecy są kierowane do pisze adres Bundesagentur fur arbeit Familienkasse Sachsen 09 092 Chemnitz wszyscy Polacy są przypisani do odrębnego organu w sprawach kindergeldu Więc zbiez wszystkie dokumenty i wyślij poleconym .warto jeszcze raz spróbowac. pozdrawiam

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas