Hallenbad Frankfurt (Oder)

Więcej
2011/04/11 18:44 #8667 przez kusy0s9
Hallenbad Frankfurt (Oder) was created by kusy0s9
Nie umiem pływać i chcę się tego nauczyć. Jak wygląda ten frankfurcki basen dla osób niepływających (na stronie jest informacja o basenie sportowym, dla dzieci i tym właśnie niesportowym")? Chodzi o to ile ma metrów, kiedyś czytałam tutaj temat odnośnie właśnie tego problemu ale nikt nie odpowiedział.
Czy jest miejsce gdzie woda sięga w granicach 1,3-1,5m?

Pozdrawiam!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/04/11 21:34 #8669 przez Dilajala
Replied by Dilajala on topic O:Hallenbad Frankfurt (Oder)
Basen dla niepływających ma ok 1 metra głębokości i nie jest za duży, wydaje mi się że na długość może 6-7 metrów. Najlepiej jechać w godzinach wieczornych, bo w ciągu dnia dużo dzieci z rodzicami tam przesiaduje i warunki do nauki pływania nie są zbyt sprzyjające:)

Więcej
2011/04/13 10:03 #8687 przez Lea
Replied by Lea on topic O:Hallenbad Frankfurt (Oder)
Tak, ten basen ma 1,2m głębokości. Wiem, że są też organizowane lekcje pływania czy kursy, ale to już trzeba by było tam na miejscu zapytać, jeśli znasz niemiecki, bo niestety nikt z obsługi nie mówi po polsku.

Więcej
2011/04/13 20:11 #8696 przez kusy0s9
Replied by kusy0s9 on topic O:Hallenbad Frankfurt (Oder)
Lea napisał:

Tak, ten basen ma 1,2m głębokości. Wiem, że są też organizowane lekcje pływania czy kursy, ale to już trzeba by było tam na miejscu zapytać, jeśli znasz niemiecki, bo niestety nikt z obsługi nie mówi po polsku.

ta odpowiedz mnie zadowala!
moze orientujesz sie w jakiej cenie i z jaka czestotliowscia prowadzone sa te lekcje plywania?

Więcej
2011/04/14 09:26 #8702 przez Lea
Replied by Lea on topic O:Hallenbad Frankfurt (Oder)
Nie mam pojęcia o kursach. Ale tu sobie możesz poczytać: www.frankfurt-oder.de/DE/KulturTourismus...adFrankfurtOder.aspx

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas