Pole dance

Więcej
2013/06/21 12:34 #16681 przez Crafty666
Pole dance was created by Crafty666
Orientuje się ktoś czy w okolicach Słubic prowadzone są może zajęcia z Tańca na Rurze (Pole Dance). Potrzebuję porządnego rozciągania i wysmuklenia sylwetki. Nie potrzebuję schudnąć, a sama siłownia nudzi ...

Dziewczyny, które mają podobne potrzeby i mogą już coś polecić (nie koniecznie pole dance), bardzo proszę o odpowiedź.

Pzdr, :kiss:

Crafty666

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/06/30 14:54 #16784 przez Wawel
Replied by Wawel on topic Odp: Pole dance
Hmm Tańca na Rurze, znam kilka takich miejsc, jedno moge Ci zdradzić - jedziesz ulicą 1 Maja w strone bazarku, skręcasz na ulice folwarczną i ciągle prosto aż w końcu zobaczysz duży budynek ogrodzony murkiem z dużą bramą. Prawdopodobnie są tam prowadzone takie wygibasy i nie tylko.

Pozdrawiam cieplutko :)

Więcej
2013/07/01 04:52 #16787 przez marteczka
Replied by marteczka on topic Odp: Pole dance
wawel, dlaczego od razu uwazasz, ze jak ktos chce cwiczyc taki taniec musi od razu byc kojarzony z burdelem? jestez zalosny.

Więcej
2013/07/02 07:20 #16795 przez Crafty666
Replied by Crafty666 on topic Odp: Pole dance
Wawel widocznie ma spore braki w wiedzy powszechnej a stereotypowość nie pozwala mu na poszerzanie jej.
Czekam na dojrzalsze odpowiedzi, pozdrawiam :)

Crafty666

Więcej
2013/07/03 18:00 #16802 przez BeMka
Replied by BeMka on topic Odp: Pole dance
Myślę, że Słubice to za małe miasto na różnorodność i wybór form aktywności. Trzeba korzystać z tego co jest:) Polecam Zumbę - teraz zajęcia w ColPolu, fitness - akurat na okres wakacji zawieszony - ale rewelacja i są zajęcia flamenco - szkoła LaFrontera chodziłam miesiąc pózniej nie pasował mi grafik, ale super pomysł i świetna prowadząca p. Asia. Polecam. Wiem, ze we Frankfurcie są rózne zajęcia tańca ale kurde jakoś tak mnie nie ciągnie.

Więcej
2013/07/04 05:39 #16805 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Pole dance

Crafty666 napisał: Potrzebuję porządnego rozciągania i wysmuklenia sylwetki. Nie potrzebuję schudnąć...

Nie znam się, ale nie sądzę, żeby tego typu oddziaływanie na organizm dało efekt wysmuklenia sylwetki. Lepiej dobrze się zastanów, czego oczekujesz po takiej gimnastyce, bo może się okazać, że jeszcze wzrośnie ci masa mięśniowa i z wysmuklania nici. A jak chcesz się porozciągać, to może zacznij pływać?

Więcej
2013/08/07 11:49 #17081 przez madziadoziemi
Replied by madziadoziemi on topic Odp: Pole dance
Niestety nie wiem jak we Fraknfurcie, ale równiez bylam zainteresowana te forma aktywnosci i najblizej dopiero w Gorzowie ;/

Więcej
2013/08/07 14:54 #17083 przez Forman
Replied by Forman on topic Odp: Pole dance
sprawdz w Volkschule we Frankfurcie, wydaje mi sie ze jak przegladalem oferte kursow to bylo

Więcej
2013/10/29 17:56 #17831 przez hekatenowak
Replied by hekatenowak on topic Odp: Pole dance
Nie wiecie czy w okolicach są organizowane jakieś zajęcia z zumby? Dużo o tym czytałam, chciałabym wziąć udział w takich zajęciach. Prawdopodobnie świetna forma zabawy ;)

Więcej
2013/10/30 13:48 #17841 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: Pole dance
a do czego potrzebna jest nauka na róże ten taniec ma pokazać własne walory i przyciągnąć klientów pl.wikipedia.org/wiki/Taniec_na_rurze

Więcej
2013/10/30 16:56 #17844 przez BeMka
Replied by BeMka on topic Odp: Pole dance
Zumba jest w colpolu na pewno we wtorki i czwartki na 20.00 z Karoliną Jankowską - tu właśnie chodzę i polecam;), wiem że jeszcze jest z kimś innym w pn i śr chyba na 19.00 ale musiałabyś się popytać bo tego nie jestem pewna. pzdr.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas