Krav maga

• mała_mi
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/12 09:13 #1252 przez mała_mi
Krav maga was created by mała_mi
KRAV MAGA może ktoś wie czy w słubicach odbywają się ich kursy?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• 10 i 5
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/12 13:54 #1253 przez 10 i 5
Replied by 10 i 5 on topic O:Krav maga
Z tego co wiem to niestety nie ma. Mnie właśnie Krav Maga interesuje, w tym roku ide na studia do Poznania i tam się na nią zapisze;] W Słubicach jest chyba tylko karate, boks, aikido i capoeira;/

• judo
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/12 16:07 #1254 przez judo
Replied by judo on topic O:Krav maga
Nie, w Słubicach nie ma żadnych zajęć z Krav Magi. (nie wiem czy poprawnie odmieniłem) :)

• mała_mi
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/12 21:51 #1256 przez mała_mi
Replied by mała_mi on topic O:Krav maga
o to wielka szkoda:( , mam nadzieje że ktoś wpadnie na pomysł zorganizowania takiego kursu

• mart
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/18 13:12 #1267 przez mart
Replied by mart on topic O:Krav maga
Jestem za! Zwłaszcza, że żeby uczestniczyć w zajęciach krav magi trzeba przedstawić zaświadczenie o niekaralności. Odpadłoby paru "chętnych"... ;) :evil:

• gosc
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/18 19:37 #1268 przez gosc
Replied by gosc on topic O:Krav maga
I czmu ma niby sluzyc to zaswiadczenie?

• mart
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/22 22:52 #1300 przez mart
Hmm... Z IQ powyżej 100 powinieneś się pokapować. Jeśli nie kapujesz, KRAV MAGA właśnie nie jest dla Ciebie... ;)

• gosc
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/22 23:51 #1302 przez gosc
To teraz dziecinko poczytaj jak dlugo takie zaswiadczenie jest wazne, dodatkowo poszukaj sobie co to jest zatarcie wyroku i jak odrobisz lekcje to wroc i odpowiedz na zadane wczesniej pytanie.
Nie wiem jak Krav Maga, ale 'Internet' nie jest ewidentnie dla Ciebie.

• gość
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/24 20:12 #1308 przez gość
Replied by gość on topic O:Krav maga
juz sie nie moge doczekac takiego kursu!!! :)

• mart
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/24 20:28 #1313 przez mart
Szanowny gościu (Gościu). Błysnąłeś, jak nie przymierzając szkiełko w naszyjniku JABLONEX. Idąc tokiem Twojego rozumowania, najlepiej byłoby zlikwidować w ogóle instytucję zaświadczenia o niekaralności, bo przecież jego ważność się kiedyś kończy, a kara kiedyś zaciera. Poza tym odniosłem wrażenie, że Twoim wrogiem jest klawiatura i polskie znaki. Proponuję zapisać się na szybki kurs komputerowy, choćby taki finansowany przez Powiatowy Urząd Pracy. Pozdrawiam i mam nadzieję na spotkaniu krav magi!

• gosc
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/25 21:01 #1323 przez gosc
mart napisał:

Szanowny gościu (Gościu). Błysnąłeś, jak nie przymierzając szkiełko w naszyjniku JABLONEX. Idąc tokiem Twojego rozumowania, najlepiej byłoby zlikwidować w ogóle instytucję zaświadczenia o niekaralności, bo przecież jego ważność się kiedyś kończy, a kara kiedyś zaciera. Poza tym odniosłem wrażenie, że Twoim wrogiem jest klawiatura i polskie znaki. Proponuję zapisać się na szybki kurs komputerowy, choćby taki finansowany przez Powiatowy Urząd Pracy. Pozdrawiam i mam nadzieję na spotkaniu krav magi!

Zadalem pytanie, a TY nie potrafisz napisac nic wiecej poza IQ, urzad pracy, polskie znaki.
Trzeba bylo od razu napisac, ze nie masz pojecia po co to zaswiadczenie, a tak to TY wychodzisz na kogos, kto ma IQ ponizej 100, przeszedl szybki kurs komputerowy w Urzedzie Pracy i mysli ze wszyscy w okolo tylko sie slinia zeby zaliczyc kurs magii.

• mart
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/01/26 08:12 #1331 przez mart
Taa... Mam wrażenie, że Jarosław Kaczyński może na Ciebie liczyć w kolejnych wyborach, a ojciec Rydzyk na dotacje...

• Mati
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/17 21:30 #1515 przez Mati
Replied by Mati on topic O:Krav maga
Ludzie wytłumaczcie mi jak może być kurs Krav Magi? Przecież to jest sztuka walki którą trzeba ćwiczyć, żeby coś umieć. Jak już to mogła by powstać sekcja Krav Magi a nie jakiś kurs. Co da wam kurs? Myślicie, że pójdziecie kilka razy ktoś wam coś pokaże i już będziecie potrafili walczyć?

• mart
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/19 08:49 #1521 przez mart
Mati, sądzę, że każdy z wypowiadających się miał na myśli sekcję (zajęcia w systemie ciągłym), a nie jak to nieszczęśliwie zostało nazwane kursem w pierwszym poście. Oczywiście sporty walki, to nie prawo jazdy i nie wystarczy ukończyć kurs, żeby uzyskać zaświadczenie, a tym bardziej jakiekolwiek umiejętności. Pozdrawiam!

• pies z kulawą nogą
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/24 23:04 #1557 przez pies z kulawą nogą
Replied by pies z kulawą nogą on topic O:Krav maga
Łoooo... Matko Boska i całe szczęście, że nie ma w naszym mieście takiego kursu, przecież ten "gościu" i "marti" zatłukli by się poprzez P2P :woohoo:

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas