Fryzjer

Więcej
2010/09/29 18:38 #6653 przez kopciuszek
Fryzjer was created by kopciuszek
Witam,mam pytanko dotyczace porzdnego fryzjera w Slubicach lub Rzepinie-takiego ,ktory sam potrafi dobrac kolor wlosow i fryzure odpowiednia dla mojego typu urody czy cery.I czy jest gdzies fryzjer ,ktory komputerowo dobiery fryzure?prosze o pomoc...

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/01/15 20:31 #7660 przez myszka8257
Replied by myszka8257 on topic fryzjer
witam mieszkam w słubicach od niedawna.Mam takie pytanko orientuje sie ktoś gdzie można fajnie włosy sciąć. :)

Więcej
2011/01/16 19:04 #7668 przez agis
Replied by agis on topic O:fryzjer
Ja polecam fryzjera koło sklepu "Piotr i Paweł" na przeciwko przystanku autobusowego ;) .

Więcej
2011/01/16 19:21 #7671 przez myszka8257
Replied by myszka8257 on topic O:fryzjer
słyszałam że na placu wolnosci jest ale jak z cenami i wogule to nie wiem .a co z resztą salonuw fryzjerskich

Więcej
2011/01/17 23:06 #7703 przez venive
Replied by venive on topic O:fryzjer
Taki wątek już jest i tam jest sporo informacji na ten temat, ale według mnie najlepsza fryzjerka to na Sienkiewicza .. po schodkach ( tam gdzie dentysta, pediatra, księgowość )
Pani Ula Sz. Bardzo ładnie obcina, modeluje, farbuje :) ... i piękne fryzury tworzą jej ręce ;) A jeszcze do tego zawsze u niej miła atmosfera, więc jeśli chcesz się pośmiać i wyjść ładnie uczesana to szczerze ją polecam.

• nerra
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2011/01/18 13:02 #7708 przez nerra
Replied by nerra on topic O:fryzjer
Czy zna ktoś numer tel. do Pani Iwonki pracującej u Pana Piotra w Dafne?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas