- Otrzymane podziękowania: 0
Właz rewizyjny na PIN
- Lusisi
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2026/09/29 08:23 #39006 przez Lusisi
Właz rewizyjny na PIN was created by Lusisi
Cześć, szukam włazu rewizyjnego ze stali nierdzewnej z kontrolą dostępu, najlepiej otwieranego na PIN albo brelok. Zależy mi na tym, żeby do instalacji miały dostęp tylko upoważnione osoby, a jednocześnie żeby nie trzeba było za każdym razem kombinować z kluczami.
Trafiłem na ofertę KMB Steel Product kmb24.pl/blog/włazy-ze-stali-nierdzewnej...tomatycznym-b48.html i widzę, że mają właśnie takie włazy – otwierane po wpisaniu kodu albo zbliżeniu breloka. Fajna opcja szczególnie tam, gdzie z włazu korzysta kilka osób albo trzeba czasem nadać dostęp serwisowi. Podobno systemy są też przystosowane do wilgoci, zapylenia i zmiennych temperatur.
Ktoś z Was korzystał z takiego rozwiązania od KMB? Jak to się sprawdza w praktyce
Trafiłem na ofertę KMB Steel Product kmb24.pl/blog/włazy-ze-stali-nierdzewnej...tomatycznym-b48.html i widzę, że mają właśnie takie włazy – otwierane po wpisaniu kodu albo zbliżeniu breloka. Fajna opcja szczególnie tam, gdzie z włazu korzysta kilka osób albo trzeba czasem nadać dostęp serwisowi. Podobno systemy są też przystosowane do wilgoci, zapylenia i zmiennych temperatur.
Ktoś z Was korzystał z takiego rozwiązania od KMB? Jak to się sprawdza w praktyce
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.