Sprzedaż domu

Więcej
2026/01/27 11:28 #38272 przez mori
Sprzedaż domu was created by mori
Czy ktoś ostatnio sprzedawał dom? 
Jak wyglada rynek? 
Długo czekaliscie na kupca i jak przygotować dom do sprzedaży? 

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2026/01/27 12:13 - 2026/02/02 11:00 #38273 przez irlis
Replied by irlis on topic Sprzedaż domu
Wszystko zależy od ceny ja sprzedawałam dom nie dawno i tak: po pierwsze to musiałam go trochę podrasować czyli kostka, elewacja i malowanie w środku, kuchnia drzwi czyli wszystko czego mi brakowało przez lata musiałam się zakredytowac i to zrobić. Dom wystawiłam wysoko bo blisko Podkowy leśnej się znajdował. I tak za wysoką cenę ludzie oczekują efektu wow. Płyty nie kostka i glamure. Jak zeszłam z ceny na realna to sprzedałam dom w 2 tyg. właściwy kupiec znalazł się kilka h po obniżeniu ceny ale proces trwał dwa tyg decyzję itd.

Zerknij sobie na stronę:
express-nieruchomosci.pl/blog/
Znajdziesz tutaj wiele porad na temat szybkiej sprzedaży nieruchomości.
Ostatnia2026/02/02 11:00 edycja: irlis od.

Więcej
2026/03/25 13:26 #38512 przez marek448
Replied by marek448 on topic Sprzedaż domu
Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biura nieruchomości Valor Real Estate - domy w Chorwacji . Rynek nieruchomości w Chorwacji przyciąga zarówno inwestorów, jak i osoby szukające domu na wakacje.

Więcej
2026/06/11 14:17 #38712 przez adam7182
Replied by adam7182 on topic Sprzedaż domu
W moim przypadku trafiłem na ofertę firmy CMSPACE - cmspace , gdy szukałem miejsc do publikacji artykułów sponsorowanych wspierających pozycjonowanie strony internetowej. Platforma oferuje dostęp do prywatnej sieci portali, dzięki czemu można pozyskać wartościowe linki prowadzące do własnej witryny.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas