- Otrzymane podziękowania: 0
Męskie czapki w najmodniejszych fasonach - co jest na topie?
- Animesh
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2021/04/26 14:33 - 2021/04/29 10:26 #36487 przez Animesh
Męskie czapki w najmodniejszych fasonach - co jest na topie? was created by Animesh
Witam wszystkich Panów,
Pytanie odnośnie mody, lubicie chodzić w czapkach? Może macie fajnie stylizacje na okresy wiosenne? Szukam czegoś modnego? Macie może do polecenia?
Na ten moment mam fajny sklep z dodatkami np. pamami.pl/product-pol-5717-Czapka-damska-z-dwoma-pomponami.html Co sądzicie o takich czapkach?
Pytanie odnośnie mody, lubicie chodzić w czapkach? Może macie fajnie stylizacje na okresy wiosenne? Szukam czegoś modnego? Macie może do polecenia?
Na ten moment mam fajny sklep z dodatkami np. pamami.pl/product-pol-5717-Czapka-damska-z-dwoma-pomponami.html Co sądzicie o takich czapkach?
Ostatnia2021/04/29 10:26 edycja: Animesh od.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- mjames
- Świeżak
-
Less Więcej
2023/08/02 11:42 #37091 przez mjames
Replied by mjames on topic Męskie czapki w najmodniejszych fasonach - co jest na topie?
Mam dwie ulubione czapki, jedną na zimę i jedną na lato. Więcej czapek nie potrzebuję
- Goszlax4
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
- kochaj życie!
Less Więcej
2024/07/15 11:18 #37295 przez Goszlax4
Replied by Goszlax4 on topic Męskie czapki w najmodniejszych fasonach - co jest na topie?
A ja uwielbiam swoją czapkę z daszkiem
jest super wygodna
- Maszek904
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Kochaj świat!
2024/09/18 10:13 #37319 przez Maszek904
Dzień dobry
Replied by Maszek904 on topic Męskie czapki w najmodniejszych fasonach - co jest na topie?
A wiecie może gdzie mogę nabyć fajną czapkę do sauny?
Dzień dobry
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.