Prezent dla męża

• Blinoli
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/01/14 16:48 #31710 przez Blinoli
Replied by Blinoli on topic Odp: Prezent dla męża
Mój facet jest prosty w obsłudze - wystarczy, że kupię mu jakąś nową grę na konsolę i jest najszczęśliwszy na świecie ;)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• janusza
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/02/11 13:19 #32083 przez janusza
Replied by janusza on topic Odp: Prezent dla męża
zestaw narzędzi na pewno ucieszy większość mężczyzn

Więcej
2018/02/19 13:36 #32150 przez herbaciarka
Replied by herbaciarka on topic Odp: Prezent dla męża
A ile w ogóle ma lat?

• jola_k
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/03/22 08:08 #32515 przez jola_k
Replied by jola_k on topic Odp: Prezent dla męża
Ciekawym prezentem dla męża, jeśli tylko lubi samochody, może być nauka driftingu z nimi. Myślę, że po takiej przygodzie wróci szczęśliwy i zrelaksowany :)

• soon
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/04/17 11:49 #32638 przez soon
Replied by soon on topic Odp: Prezent dla męża
Może kup mu jakieś dobre perfumy albo alkohol? Powinien być zadowolony. ;)

Więcej
2018/04/25 09:37 #32699 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Prezent dla męża
Alkohol juz byl i wszyscy zgodnie uznali, ze to najlepszy prezent dla prawdziwego faceta :laugh: :P :whistle:

Więcej
2018/09/20 13:27 #33775 przez Kowalla88
Replied by Kowalla88 on topic Odp: Prezent dla męża
dajcie spokój jaki alkohol :D może lepiej jakiś bilet na rajd samochodowy? Lepsze prezenty są nie materialne :)

Więcej
2018/09/26 11:01 #33809 przez homify
Replied by homify on topic Odp: Prezent dla męża
Nie myślałaś może o kupnie nowego zegarka dla męża? W końcu to elegancki prezent, którego nie dostaje się na co dzień. Kiedyś kupiłam dla mojego faceta właśnie zegarek w klubie zakupowym Limango. Często tam mają obniżki na różne rzeczy - zapisz się na newsletter na www.limango.pl/ - będziesz otrzymywała wiadomości o nowych promocjach. Może akurat trafi się tam zegarek w dobrej cenie, który Ci się spodoba. Promocje są tam dość duże i można naprawdę sporo oszczędzić. Z myślę, że mężczyźnie zawsze przyda się elegancki zegarek.

Więcej
2018/12/29 18:50 #34174 przez patimaes
Replied by patimaes on topic Odp: Prezent dla męża
Prezent moze byc przeciez zwiazany z pasjami drugiej osoby :)

Więcej
2019/05/17 11:54 #34583 przez Beja06
Replied by Beja06 on topic Odp: Prezent dla męża
Wzeszłym roku mu kupiłam kosmetyki, więc nie będę powielac prezentu. Szczerze nie bardzo wiem na co postawić. Chociaż ktoś tu wspomniał o pasji czy hobby i chyba pójde tym sladem, bo nawet tak sie zastanwiałam czy aby nie kupic mu jednak tego ekspresu do kawy. Nie znam bardziej zapalonego kawosza od niego, a w sumie wiem, że oglądał ostatnio bodaj na superwnetrze.pl ekspresy sage i wspominała cos o barista express. Może faktycznie sprezentuje mu go, przy okazji i ja napije sie jakiegoś dobrego cappuccino bo za kawą akurat nie przepadam. Co jak sądzicie dobrze myślę?

• aterimamed01
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2019/05/22 12:16 #34595 przez aterimamed01
Replied by aterimamed01 on topic Odp: Prezent dla męża
Najlepiej kupować taki prezent, który będzie przydatny. Więc najlepiej kupić coś co męża interesuje. Jak lubi wędkować, to jakiś zestaw wędkarski czy coś w tym stylu.

Więcej
2019/07/15 00:12 #34748 przez JuliaPawlowska
Replied by JuliaPawlowska on topic Odp: Prezent dla męża

aterimamed01 napisał: Najlepiej kupować taki prezent, który będzie przydatny. Więc najlepiej kupić coś co męża interesuje. Jak lubi wędkować, to jakiś zestaw wędkarski czy coś w tym stylu.

Zgadzam się. Ale trzeba jeszcze wiedziec który prezent będzie przydatny i w takim razie żadnych problemów nie będzie. Teraz też czytam opinię na temat prezentów na różnych forach, bo teściowa będzie miała urodziny za dwa tygodnie i chcę wymyślić coś na prezent dla niej.

Więcej
2020/01/21 16:25 #35281 przez daga3ka
Replied by daga3ka on topic Odp: Prezent dla męża
może jakiś weekend we dwoje? Jakieś spa termy, czy inny romantyczne rozwiązanie. Co kto lubi :)

Więcej
2020/05/24 09:52 #35585 przez tovoj
Replied by tovoj on topic Prezent dla męża
Prezenty są zawsze trudne do wyboru

Więcej
2020/06/19 10:57 #35656 przez Beja06
Replied by Beja06 on topic Prezent dla męża
Oj tak, to prawda z tymi prezentami. To wcale nie jest takie proste. Ja w tym roku miałam już ogromny problem z wyborem. Kompletnie nie miała pomysłu. Dopiero jak zajrzałam na superwnetrze.pl wpadłam na pomysł, że kupie mu solidną deskę do krojenia. Przyda mu się, bo w naszym przypadku to on gotuje i to wspaniale. Mąż to taki kucharz amator ale każdy chwali jego potrawy. Prezent okazała się być trafiony i używa jej praktycznie codziennie.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas