Perfumy

Więcej
2017/09/28 09:21 #30300 przez msandy
Perfumy was created by msandy
Witam, chciałabym zapytać w jakie perfumy się zaopatrujecie? Które bardzo wam się podobają? Ja obecnie cały czas korzystam z PACO RABANNE - Black XS for Her i szczerze nigdy mi się ten zapach nie znudzi:)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• jola_k
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2017/10/16 07:46 #30562 przez jola_k
Replied by jola_k on topic Odp: Perfumy
A może perfumy Calvin Klein REVEAL. Piekny zapach, myslę że żonie się spodoba

• krysiakasza
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2017/10/16 18:42 #30576 przez krysiakasza
Replied by krysiakasza on topic Odp: Perfumy
Mnie ostatnio urzekł czarny 007, mniam

Więcej
2017/10/17 10:36 #30589 przez charlotta
Replied by charlotta on topic Odp: Perfumy
A ja uwielbiam OPIUM :P

Więcej
2017/11/14 10:46 #31039 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Perfumy

emilpilski napisał: To co wymieniłaś to chyba woda toaletowa ? Chciałem kupić dla żony, ale nie znalazłem perfum o tej nazwie.

---
Pomysły na prezent dla niemowlaka .Wejdź na blog.

Black XS for her - ale pewnie sie rozczarujesz , to juz nie ta klasa co dla facetow... Taki sredniak.. Polecam np "Si" - ale tez zwykly, nie zaden czarny czy inny dziwolag.

Więcej
2017/11/24 20:00 #31170 przez patimaes
Replied by patimaes on topic Odp: Perfumy
Pako Romani sa w porzadku.

Więcej
2017/11/30 19:21 #31266 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Perfumy
U nas w Słubicach nie znalazłem żadnych perfum, tylko wody perfumowane a to znaczna różnica. Prawdziwe perfumy nie podrobione kupisz we Frankfurcie przy oderturmie po lewej stronie.

Więcej
2017/12/05 13:09 #31320 przez czlowieczek
Replied by czlowieczek on topic Odp: Perfumy
Mi ostatnio spodobały się Jimmy Choo Illicit, Calvin Klein też ma śliczne zapachy - zwłaszcza seria Beauty :)

• zofianka
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/05/24 08:23 #32918 przez zofianka
Replied by zofianka on topic Odp: Perfumy
Ja uwielbiam wszystkie cytrynowe zapachy :) Szczególnie podobają mi się te z trawą cytrynową - idealne na właśnie rozpoczynającą się cieplejszą porę roku :)

• mixx
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/08/03 08:42 #33474 przez mixx
Replied by mixx on topic Odp: Perfumy
Sam ostatnio wypróbowałem sobie perfumy z feromonami.Podszedłem do tego dość sceptycznie ale już od dłuższego czasu ciągneło mnie aby zobaczyć czy coś takiego może miec wpływ na przyciąganie płci przeciwnej. Poza tym przeczytałem ksiązkę o manipulacji pracownikow w pracy i było tam wspomniane, że warto jest spróbować sobie właśnie feromonów. Zrobiłęm sobie rozpoznanie, poczytałem sobie opinie. I zdecydowałem się na kupno Love & Desire. Generalnie zapach naprawdę ok,długo się utrzymują na skórze, to musze przyznac. Poza tym ładnie pachna i sa dość mocne.
I o dziwo rzeczywiście widac większe zaintereowawnie wśród osób. Jest to na przykład zapach, za który zebrałem najwięcej komplementów.

• zefra
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/08/08 11:50 #33517 przez zefra
Replied by zefra on topic Odp: Perfumy
Jaką masz może wersję? W niebieskiej czy może w czarnej butelce? Zastanawiałem się aby sobie je wypróbować bo czytałem o nich dobre opinie ale nie wiem czy od razu wywalać kasę za te droższe.

• mixx
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/08/09 05:09 #33522 przez mixx
Replied by mixx on topic Odp: Perfumy
Miałem okazję powąchać dwoch rodzajów bo znajomy ma i te w niebieskiej butelce i te w ciemnej. Sa to w zasadzie dwa różne zapachy. Love Desire niebieskie jest delikatny, nieco cytrusowy, ponoć słabiej się również trzyma Love Desire w ciemnej są mocniejsze, o wiele bardziej korzenne.Zdecydowałem się włąśnie na te. I nie żałuję bo szczerze to jeszcze tak mocnych i tak długo utrzymujących się na skórze i na ubraniu zapachu nie miałem, A porównanie mam nawet z tymi z górnej pólki.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas