pilnie szukam mieszkania

Więcej
2017/03/12 22:06 #28342 przez weronika19
pilnie szukam mieszkania was created by weronika19
Witam
Mam pytamie odnośnie wynajmu mieszkania w Słubicach ?Czy naprawde jest aż tak ciężko znalezc mieszkanie ?Ja już tyle czasu szukam i zawsze ktoś inny mnie uprzedzi.A jak już ktoś umawia sie na spodkanie to po obejżeniu mówi że to jest casting i nie wiadomo czy załapię się :S :/Czy ma ktoś namiary na mieszkanie dla 2 osób bardo spokojnych (matka z córką ) obie z dochodami

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2017/03/14 14:55 #28368 przez Office
Replied by Office on topic Odp: pilnie szukam mieszkania
Jest na prawdę żle. Z każdej strony łoją prywaciarze na mieszkaniach cenami z kosmosu. W Poznaniu można taniej wynająć. Szkoda ,że żyjemy w tak popapranym kraju, który nie wspomaga uczciwych ludzi w kwestii lokali mieszkalnych.

Więcej
2017/11/24 19:58 - 2017/12/02 18:37 #31168 przez patimaes
Replied by patimaes on topic Odp: pilnie szukam mieszkania
No niestety, sprawa nie wyglada zbyt dobrze. Ja natomiast wypatrzylem sobie juz jedno fajne mieszkanko do ktorego mam zamiar przeprowadzic sie na poczatku przyszlego roku. Do zalatwienia bedzie jeszcze naprawde sporo papierkowej roboty jednak juz powoli rozgladam sie za jakas ekipa do przeprowadzki. Do przewiezienia beda glownie wieksze gabarty takie jak meble z salonu czy tez sprzet agd. Moze polecicie mi jakiegos sprawdzonego przewoznika .. kompletnie nie jestem w temacie. Jedyne co na razie zrobilam to przejrzalam oferty wiekszych firm i najkorzystniej w moich oczach wypada - zlotnicki.pl/ Moze ktos orientuje sie cos wiecej na ich temat? Z gory dzieki za opinie lub inne rekomendacje. Pozdrawiam
Ostatnia2017/12/02 18:37 edycja: patimaes od.

Więcej
2017/11/25 18:19 #31180 przez krs
Replied by krs on topic Odp: pilnie szukam mieszkania

Office napisał: Jest na prawdę żle. Z każdej strony łoją prywaciarze na mieszkaniach cenami z kosmosu. W Poznaniu można taniej wynająć. Szkoda ,że żyjemy w tak popapranym kraju, który nie wspomaga uczciwych ludzi w kwestii lokali mieszkalnych.

to wyprowadź sie do Poznania

Więcej
2017/12/20 12:08 #31467 przez mpoczykm
Replied by mpoczykm on topic Odp: pilnie szukam mieszkania
A jak jest u was z TBS? Czy macie możliwość wynajęcia mieszkania w Towarzystwie Budownictwa Społecznego ?
---
Na święta potrzeba więcej? szybka pożyczka przez internet Chcesz wiedzieć więcej? Zapraszam.

Więcej
2017/12/20 16:24 #31470 przez homosapienssapiens
Replied by homosapienssapiens on topic Odp: pilnie szukam mieszkania
W Słubicach nie ma TBS. Można kupić mieszkanie i spłacać własny kredyt lub wynająć mieszkanie od kogoś i tę samą kwotę odprowadzać do czyjejś kieszeni. I jeszcze pozostaje możliwość najmu mieszkania od miasta, jeśli ktoś spełnia kryteria...

Więcej
2017/12/28 11:44 - 2017/12/29 16:07 #31511 przez ania40
Replied by ania40 on topic Odp: pilnie szukam mieszkania
Jeśli nadal Pani szuka mieszkania proszę napisać.
Ostatnia2017/12/29 16:07 edycja: ania40 od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas