- Otrzymane podziękowania: 0
Dobry koń i po błocie, a traktor?
- Bolek82
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2016/11/29 20:39 #27494 przez Bolek82
Dobry koń i po błocie, a traktor? was created by Bolek82
Drodzy koledzy po fachu,
sprawa jest nagląca i nie cierpiąca zwłok(i). Przysłowiowy szwagier rozpierniczył mi ciągnik (całe życie nie pił, a teraz nagle musiał) więc zwracam się z prośbą o opinię na temat używek - www.mascus.pl/rolnictwo/uzywane-traktory/valtra - bo na nówkę mnie nie stać, a jak się siedzi w Żukach, to i trudno o dobrych doradców w temacie, bo tu zabobony, Państwo wiecie, rozumiecie. Co jest teraz na chodzie, co trza brać, bom serio już na ostrzu noża siedzi, a stara pieje, że ja tylko przed ekranem, sprzętu szukam, jak ja do ludzi iść powinienem.
Podziękował za wszelkie rady.
sprawa jest nagląca i nie cierpiąca zwłok(i). Przysłowiowy szwagier rozpierniczył mi ciągnik (całe życie nie pił, a teraz nagle musiał) więc zwracam się z prośbą o opinię na temat używek - www.mascus.pl/rolnictwo/uzywane-traktory/valtra - bo na nówkę mnie nie stać, a jak się siedzi w Żukach, to i trudno o dobrych doradców w temacie, bo tu zabobony, Państwo wiecie, rozumiecie. Co jest teraz na chodzie, co trza brać, bom serio już na ostrzu noża siedzi, a stara pieje, że ja tylko przed ekranem, sprzętu szukam, jak ja do ludzi iść powinienem.
Podziękował za wszelkie rady.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- marek448
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
2026/02/17 11:02 #38353 przez marek448
Replied by marek448 on topic Dobry koń i po błocie, a traktor?
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i kompleksowym wyposażeniem rolniczym, to polecam Wam sprawdzić stronę
agrosam.eu/127-kubota-czesci-do-maszyn , gdzie znajdziecie ofertę sklepu Agrosam.
- adam7182
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Less Więcej
2026/07/17 12:52 #38778 przez adam7182
Replied by adam7182 on topic Dobry koń i po błocie, a traktor?
Szukając wyposażenia do gospodarstwa rolnego, natrafiłem na Stanimpex -
stanimpex.pl/ . W ofercie znajdują się opryskiwacze rolnicze, części zamienne oraz różnego rodzaju maszyny rolnicze. Firma działa na rynku od wielu lat i oferuje również modernizację opryskiwaczy, co może być dobrym rozwiązaniem dla osób chcących unowocześnić posiadany sprzęt.
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.