- Otrzymane podziękowania: 0
SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
- Pablito_boy
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2009/04/21 20:09 #2141 przez Pablito_boy
SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH. was created by Pablito_boy
Czy znacie sklep medyczny istniejacy juz od ponad roku w przychodni na 3 pietrze? Firma nazywa sie "ZAL-MED". Jesli tak to co o nim sadzicie: Jest potrzebny?;spełnia oczekiwania?;daje mozliwosci, ktorych nie bylo dotad w Słubicach? Moim zdaniem doskonale zdaje egzamin w naszym miescie. Nie trzeba teraz wyjezdszac do duzych miast lub szukac w internecie sprzetow ortopedycznych etc. Ponadto obsluga jest mila i fachowa.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Witek
- Gość
-
2009/04/21 20:50 #2142 przez Witek
Replied by Witek on topic O:SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Łoj. mógłbyś reklamować w nieco mniej nachalny sposób?... Bije w oczy Twoja "niezależność". Jesteś właścicielem czy pracownikiem? 
Ale warto wiedzieć, że coś takiego jest... Macie pasy dla ciężarnych pomagające w utrzymaniu brzuszka?
Ale warto wiedzieć, że coś takiego jest... Macie pasy dla ciężarnych pomagające w utrzymaniu brzuszka?
- Pablito_boy
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2009/04/21 22:28 #2143 przez Pablito_boy
Replied by Pablito_boy on topic O:SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
... a może po prostu zostałem tam bardzo dobrze obsłużony i przez to zaoszczedzilem wiele czsu i pieniedzy, wiec postanowilem sie tym podzielic na forum. Poza wszystkim to nie jestem w zaden sposob nachalny ani zwiazany zawodowo z ta firma. Proponuje przeczytac definicje słow "nachalny" oraz "niezaleznosc". A jesli chodzi o zaopatrzenie, to nawet jezeli nie znajdzie sie odpowiedniej rzeczy to w ciagu kilku dni zostanie ona specjalnie sprowadzona. Tak tez bylo w moim przypadku.
- onyx
- Gość
-
2009/04/21 23:12 #2144 przez onyx
Replied by onyx on topic O:SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Przeczytaj jeszcze raz z UWAGĄ swoją pierwszą wypowiedź,a będziesz wiedział(a) o co chodziło Twemu oponentowi.Może słowo "nachalny" w tym wypadku jest niezbyt trafne,ale coś jest na rzeczy.Przecież wystarczy zupełnie normalnie zareklamować firmę,bez zbędnego krętaczenia.Pozdrawiam.
- kass
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Less Więcej
2009/04/21 23:13 - 2009/04/21 23:15 #2145 przez kass
Replied by kass on topic O:SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Witek, wszyscy się tu reklamują, co niektórzy robią to tak nachalnie, że daje to efekt zupełnie odwrotny (przynajmniej u mnie).
Ja już kiedyś poruszałam taki wątek, więc dobrze jest wiedzieć, iż istnieje taki sklep. Tylko zależy jaki asortyment...
Poza tym warto zainwestować trochę pieniążków w celu promocji danej działalności gosp. Taka mała dygresja do właścicieli.
Ja już kiedyś poruszałam taki wątek, więc dobrze jest wiedzieć, iż istnieje taki sklep. Tylko zależy jaki asortyment...
Poza tym warto zainwestować trochę pieniążków w celu promocji danej działalności gosp. Taka mała dygresja do właścicieli.
Ostatnia2009/04/21 23:15 edycja: kass od.
- Pablito_boy
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2009/04/22 08:12 #2147 przez Pablito_boy
Replied by Pablito_boy on topic O:SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Przypominam ze tematem tego forum nie jest sposob w jaki wypowiedzialem sie jako pierwszy o sklepie medycznym tylko czy jest on w Slubicach znany i co sadza o nim ludzie. Poadlem takze swoja opinie, poniewaz bardzo mi ten sklep pomogl. Brak jakiejkolwiek reklamy jest faktem, poniewaz sam dowiedzialem sie o istnieniu takiego sklepu przypadkiem.
- roksi
- Gość
-
2009/04/22 08:32 #2148 przez roksi
Replied by roksi on topic O:SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Witam bardzo dobrze ,że ktoś poruszył ten temat o sklepie medycznym-sama przypadkiem się o nim dowiedziałam.
Moim zdaniem jest potrzebny taki sklep w naszym mieście, nie trzeba jechać do Gorzowa czy Zielonej Góry.I czas i pieniądze zaoszczędzone.Załatwiłam tam wózek dla dziadka i udzielono mi wszelkich informacji jak sie starać o dofinansowanie do wózka, dzięki temu dopłaciłam niewielką kwotę .Naprawde fachowa obsługa. Zresztą pozdrawiam Panie ,które tam pracują.
Moim zdaniem jest potrzebny taki sklep w naszym mieście, nie trzeba jechać do Gorzowa czy Zielonej Góry.I czas i pieniądze zaoszczędzone.Załatwiłam tam wózek dla dziadka i udzielono mi wszelkich informacji jak sie starać o dofinansowanie do wózka, dzięki temu dopłaciłam niewielką kwotę .Naprawde fachowa obsługa. Zresztą pozdrawiam Panie ,które tam pracują.
- pigwa
- Gość
-
2009/12/06 16:28 #5202 przez pigwa
Replied by pigwa on topic O:SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Zgadzam się z Tymi co życzliwie się odnoszą do tematu.Obsługa miła ,profesjonalna i zaopatrzenie dobre.Polecam.
- tomal
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Less Więcej
2016/01/17 15:02 #23936 przez tomal
Replied by tomal on topic Odp: SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Czy dostanie się tam odzież medyczna dla personelu?czy tylko asortyment zaopatrzenia ortopedycznego?
- MAFIA2
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2016/01/18 06:43 #23940 przez MAFIA2
Replied by MAFIA2 on topic Odp: SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Czy może ktoś podać gdzie dokładnie znajduje się ten sklep i w jakich godzinach jest otwarty.Czy to jest ten sam co przy wejściu do przychodni?
- Redakcja Słubice24.pl
-
- Wylogowany
- Administrator
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 70
2016/01/18 10:00 #23943 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic Odp: SKLEP MEDYCZNY W SŁUBICACH.
Sklep medyczny przy przychodni:
tel. 95 758 24 60
czynne: pn-pt 8.00-16.00
tel. 95 758 24 60
czynne: pn-pt 8.00-16.00
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.