kara wyrok prawo

Więcej
2013/11/02 19:51 #17867 przez rafaello
kara wyrok prawo was created by rafaello
Ukradł prawą ręką to prawą uciąć i do roboty w kamieniołomach .Za zabójstwo kara przez powieszenie. Jazda po alkoholu dożywotnie zabranie prawka. Pobicie spuścić wpier......Kto jest za takim prawem ??? :)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/11/03 08:35 #17868 przez irka
Replied by irka on topic Odp: kara wyrok prawo
Szanowny Panie masz Pan sąd w Słubicach??? To tam prosze oczekiwać sprawiedliwości i profesjonalnego stosowania prawa!!!

Więcej
2013/11/03 09:32 #17870 przez rafaello
Replied by rafaello on topic Odp: kara wyrok prawo
Szanowna Pani sprawiedliwość w sądzie ??? Czy jest tam sprawiedliwość ?

• lara croft
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/11/03 18:05 - 2013/11/03 18:06 #17876 przez lara croft
Replied by lara croft on topic Odp: kara wyrok prawo

To jest nasza odpowiedź.
Ostatnia2013/11/03 18:06 edycja: lara croft od.

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/11/03 18:45 #17877 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: kara wyrok prawo
lara,podobnie jak lalunia to dziwna,nawiedzona osoba...mam wrażenie,że to jedna i ta sama osoba,;-)

• lara croft
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/11/04 13:10 #17890 przez lara croft

rafaello napisał: Ukradł prawą ręką to prawą uciąć i do roboty w kamieniołomach .Za zabójstwo kara przez powieszenie. Jazda po alkoholu dożywotnie zabranie prawka. Pobicie spuścić wpier......Kto jest za takim prawem ??? :)

Ty człowieku propagujesz bezprawie! Podważasz autorytet Państwa i Organów ścigania.
Sugerujesz że co Prawo nie funkcjonuje i do., mafii,, mamy zwracać się o ochronę?!
Takich ludzi jest w naszym kraju ok. 2% na szczęście.

Więcej
2013/11/04 13:22 #17891 przez rafaello
bezprawie to jest w tym kraju

Więcej
2013/11/04 16:10 #17893 przez rafaello
dam Ci przykład. Zostało skradzione mi auto z garażu. Zgłpsiłem fakt na policję. Po po trzech godzinach od zgłoszenia samochód sam znalazłem i złodzieja przyprowadziłem na komisariat. Koniec był taki że nic gościowi nie zrobili i od razu go wypuścili bo sam znalazłem auto i sprawcę.Więc nie pisz że jest w polsce prawo. :angry:

Więcej
2013/11/04 17:50 #17894 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: kara wyrok prawo
W naszym kraju prawo bardziej chroni złodzieja niż poszkodowanego. W telewizji było kiedyś o tym, że facet postawił sobie pod oknem wewnątrz pomieszczenia drewnianą deskę nabitą gwoździami i w to wpier..ił się złodziej. Złodziej pozwał go do sądu i wygrał sprawę. Ale moje zdanie jest takie, że mimo to nie powinniśmy stosować aż tak brutalnej metody co Pan wspomniał na początku. Rozumiem żeby komuś w ryj dać ale nie od razu wieszać czy ręce ucinać, bo w tym drugim przypadku będziemy my podatnicy jeszcze płacić mu dożywotnie rentę.

Więcej
2013/11/05 14:02 #17907 przez rafaello
Ma Pan rację trochę brutalnie napisałem. rację że my podatnicy byśmy ich utrzymywali.Policja jest instytucją która powinna nas chronić.Nie winuję do końca policji gdyż łapią oni bandytów złodziei a prokuratorzy i sądy ich wypuszczają.Więc gdzie jest sprawiedliwość ??? A pózniej jest gadane że policja nic nie robi.

• lara croft
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/11/05 14:51 #17909 przez lara croft

rafaello napisał: dam Ci przykład. Zostało skradzione mi auto z garażu. Zgłpsiłem fakt na policję. Po po trzech godzinach od zgłoszenia samochód sam znalazłem i złodzieja przyprowadziłem na komisariat. Koniec był taki że nic gościowi nie zrobili i od razu go wypuścili bo sam znalazłem auto i sprawcę.Więc nie pisz że jest w polsce prawo. :angry:

Co ty człowieku za bajki opowiadasz? Komu?

Więcej
2013/11/05 16:53 #17910 przez rafaello
to nie są bajki tylko prawda.

Więcej
2013/11/10 08:26 #17967 przez Kakadu
Replied by Kakadu on topic Odp: kara wyrok prawo
TU NIE MA ŻADNEJ SPRAWIEDLIWOŚCI ! TU JEST SĄD !
Znacie ten cytat?

• lara croft
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/11/10 13:34 #17971 przez lara croft

rafaello napisał: dam Ci przykład. Zostało skradzione mi auto z garażu. Zgłpsiłem fakt na policję. Po po trzech godzinach od zgłoszenia samochód sam znalazłem i złodzieja przyprowadziłem na komisariat. Koniec był taki że nic gościowi nie zrobili i od razu go wypuścili bo sam znalazłem auto i sprawcę.Więc nie pisz że jest w polsce prawo. :angry:

Należysz do ,,mafii,, i lekceważysz sobie prawo to jest powód prawdziwy wciskania ludziom ciemnoty na forum. Bo skoro prawa nie ma to możesz z czystym sumieniem grabić masz wymówkę.
Powinni cię prześwietlić coś ty za jeden jeśli już tego nie zrobili.

Więcej
2013/11/11 11:16 #17975 przez rafaello
Oskarżasz mnie o coś co nie jest prawdą. ty wiesz co to jest mafia ??? Jak nie wiesz kim jestem to nie pisz bzdur .Mogą mnie prześwietlić bo nie mam nic do ukrycia. A gdybyś dowiedziała się kim jestem to ciekawe jakby twoja mina wyglądała ? art 497 & 1 art 49 & 1 i 2...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas