TIPSY niby nic a jednak...

• nerra
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2009/03/05 16:50 #1675 przez nerra
TIPSY niby nic a jednak... was created by nerra
Witam,
kiedyś zrobiłam paznokcie żelowe u Pani, która niestety wyjechała, były to najlepiej zrobione paznokcie jakie widziałam. Potem już tylko porażki, żel odchodził po 14 dniach, paznokieć łamał się na końcówce a żel nawet dostał rys...
Niby tyle Pań robiących PROFESJONALNIE paznokcie, ale jakie są Wasze typy w Słubicach? Powiedzcie kto gdzie i za ile?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• mała mi
  • Gość
  • Gość
2009/03/05 18:27 #1678 przez mała mi
Replied by mała mi on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Najlepiej paznokcie robi p.Jędrzejczak solidna praca nic sie nie dzieje cyrkonie super zatopione w żelu polecam

• miastowa
  • Gość
  • Gość
2009/03/05 21:38 #1687 przez miastowa
Replied by miastowa on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Polecilabym Ci Marte Romanowska, ale niestety wyjechala a robila swietne paznokcie.
Jest jeszcze Pani Justyna Szczerbin, bardzo sympatyczna, przyjmuje w blaszaku miedzy kwiaciarnia Jastrzebowa a fajkami, ma album ze zdjeciami paznokci ktore sama z robila/robi.
Fajna rzecz - mozna przejrzec, ocenic, zobaczyc w czym sie specjalizuje, co potrafi, jak jej to wyszlo i wybrac motyw jaki sie chce.
Ceny nie sa wygorowane, na poziomie. tel jakby ktoras byla z was zainteresowana: 7587331700

• nerra
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2009/03/08 18:35 #1731 przez nerra
Replied by nerra on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
ddzieki sliczne, na pewno skorzystam w Waszych propozycji :) pozdrawiam

• mAGDA
  • Gość
  • Gość
2009/03/09 10:28 #1736 przez mAGDA
Replied by mAGDA on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
A ja proponuje Beate Pietruńko! 3 razy wczesniej paznokcie byly kompletna porazka,zaryzykowalam jeszcze raz i poszlam do niej,mloda bardzo fajna dziewczyna,przyznaje sie do bledow i zawsze je poprawia moim zdaniem najlepsza! tel.785 960 838 przyjmuje w salonie pierre lison na al.mlodziezy polskiej (w rzedzie kolo salonu orange)

• :)
  • Gość
  • Gość
2009/03/09 21:14 #1737 przez :)
Replied by :) on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Również polecam J Szczerbin pod względem wykonania jest super tylko czasami mam wrażenie że nie chce jej się do końca robić to czego klientka sobie wymyśliła ale wystarczy być stanowczym bo warto paznokcie są naprawde fachowo zrobione:)

• Kizia
  • Gość
  • Gość
2009/03/16 20:31 #1767 przez Kizia
Replied by Kizia on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Ja również poleca Beate Pietruńko, paznokcie robi w salonie koło koliby, już nie w Piere lison, fajna dziewczyna, a tipsy są piękne i trwałe. Cena też ok:)

• JANKA
  • Gość
  • Gość
2009/03/18 20:06 #1799 przez JANKA
Replied by JANKA on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Słuchaj Kizia chyba sie nie znasz na pazurkach bo nawet nie wiesz co piszesz bo tam gdzie ty chodzisz to doliczaja za każda pierdułke.zawsze chwalisz swoje .nie.POLECAM WSZYSTKIE INNE SALONY TYLKO NIE TE CO NASZA SZANOWNA "KIZIA"

• Kizia
  • Gość
  • Gość
2009/03/18 21:59 #1802 przez Kizia
Replied by Kizia on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Słuchaj Janka, to jest FORUM i tu każdy wyraża swoja opinie. Ja wiem co pisze, byłam już u nie jednej tipserki, ale teraz chodze do Beaty,wcześniej do niej do domu,a teraz koło koliby, bo mi pasuje i jestem zadowolona. Ty możesz sobie chodzić gdzie chcesz, poza tym nie byłam kasowana za każda "pierdołe" i jak dla mnie cena nie jest wygórowna.

• żaneta
  • Gość
  • Gość
2009/03/19 07:28 #1803 przez żaneta
Replied by żaneta on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Ja też mam swoją faworytkę i jest nią pani Aneta na ul.Chopina . I niech mi tu nikt głupot nie pisz eże dolicz za coś tam bo to nie prawda robię u niej paznokcie półtora roku i jest okey mila dziewczyna i dla swoich klientek ma rabaty.

• ada
  • Gość
  • Gość
2009/03/19 08:54 #1810 przez ada
Replied by ada on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Każdy chwali swoje wiemy ze na rynku jest duża konkurencja jeżeli chcecie się o kims wyrazić to napiszcie że nie jesteście zadowolone lub zadowolone a nie mozna pisać takich bzdur o kimś kogo sie raz widziało lub u kogo sie raz zrobiło paznokcie bo mozna kogoś naprawdę obrazić i zrobić tej osobie świństwo. Macie swoje faworytki to rozumiem ale nie oczerniajcie innych ludzi .WSTYD

• pies z kulawa nogą
  • Gość
  • Gość
2009/03/23 23:19 #1879 przez pies z kulawa nogą
Replied by pies z kulawa nogą on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
:woohoo: Kobitki a gotować umiecie? Muszę zrobić małżonce Pierogi Wileńsie, bo z takimi pazurami nie sposób je klieić, jest na to jakiś sposób?

• Pat.
  • Gość
  • Gość
2009/03/25 06:56 #1892 przez Pat.
Replied by Pat. on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Dziewczyny mam pytanko ;))
Gdzie najlepiej mogę sobie zrobić paznokcie,ale tak samym żelem? I żeby troche wydłużyć ?
Z góry dziękuje jak coś :*

• miastowa
  • Gość
  • Gość
2009/03/25 14:01 #1900 przez miastowa
Replied by miastowa on topic O:TIPSY niby nic a jednak...
Przeczytaj caly watek, dziewczyny przeciez ponapisywaly gdzie robia swoje paznokcie.

• miastowa
  • Gość
  • Gość
2009/03/25 14:02 #1901 przez miastowa

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas