- Otrzymane podziękowania: 0
Szukam nowego mieszkania w Słubicach - pomóżcie w decyzji..
- CLIOCOCO
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2013/05/13 07:00 - 2013/05/13 11:48 #16311 przez CLIOCOCO
Szukam nowego mieszkania w Słubicach - pomóżcie w decyzji.. was created by CLIOCOCO
przeniesiony na "miasto, mieszkańcy, problemy"
Ostatnia2013/05/13 11:48 edycja: CLIOCOCO od.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- ilona2486
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
2013/05/13 07:07 #16313 przez ilona2486
Replied by ilona2486 on topic Odp: Szukam nowego mieszkania w Słubicach - pomóżcie w decyzji..
Są nowo wybudowane osiedla,szczerze polecam te wybudowane przez Pana Jasiewicza,bo osiedle WIMAR nie ma gruntu na wlasność
- Luiza1980
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2013/05/13 10:56 #16317 przez Luiza1980
Replied by Luiza1980 on topic Odp: Szukam nowego mieszkania w Słubicach - pomóżcie w decyzji..
Witam. Najlepiej przejdź się do każdego z tych biur i sprawdź co mają w swoich ofertach.
Jeśli chodzi o rzekome zadłużenia w gruncie na Osiedlu Wimar to może to być zagrywka ze strony konkurencji.
Ja osobiście kupując dziś mieszkanie poszła bym obejrzeć wszystkie możliwe opcje(oczywiście tam gdzie się da:) ).
No i najważniejsze: na pewno nie kupiła bym mieszkania wirtualnie..........
pozdrawiam
Jeśli chodzi o rzekome zadłużenia w gruncie na Osiedlu Wimar to może to być zagrywka ze strony konkurencji.
Ja osobiście kupując dziś mieszkanie poszła bym obejrzeć wszystkie możliwe opcje(oczywiście tam gdzie się da:) ).
No i najważniejsze: na pewno nie kupiła bym mieszkania wirtualnie..........
pozdrawiam
- ja28rek
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 35
2013/05/14 09:34 - 2013/05/14 09:35 #16331 przez ja28rek
Nie pisz głupot.
Replied by ja28rek on topic Odp: Szukam nowego mieszkania w Słubicach - pomóżcie w decyzji..
ilona2486 napisał: Są nowo wybudowane osiedla,szczerze polecam te wybudowane przez Pana Jasiewicza,bo osiedle WIMAR nie ma gruntu na wlasność
Nie pisz głupot.
Ostatnia2013/05/14 09:35 edycja: ja28rek od.
- ilona2486
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
2013/05/14 10:53 #16332 przez ilona2486
Replied by ilona2486 on topic Odp: Szukam nowego mieszkania w Słubicach - pomóżcie w decyzji..
to są głupoty?Taka jest prawda
- pysiu83
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- GG: 482429
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2013/05/14 17:30 - 2013/05/16 11:43 #16352 przez pysiu83
Replied by pysiu83 on topic Odp: Szukam nowego mieszkania w Słubicach - pomóżcie w decyzji..
Ceny mieszkań w Słubicach są różne a co niektórzy sprzedający upadli na głowę z ceną . Jedni chcą 230tys za 65m2 , inni chcą 150tys za kawalerkę 33m2 i tak w kółko . Nowe mieszkanie stan surowy to cena około 3200-3500 za m2 , w zależności od lokalizacji.
Jeśli chodzi o standard to pojęcie względne : jeden będzie się zachwalał jaka to wypasiona łazienka o podwyższonym standardzie a drugi stwierdzi ze to normalna sprawa . Dla mnie osobiście np. pełen wypas łazienka znaczy ze nawet tv jest w podłodze przy kibelku więc czy stoisz czy siedzisz....wiesz
Jeśli chodzi o warunki umowy to z reguły wszędzie standard , tylko jedna kwestia : jak da rade to zaliczka a nie zadatek , zaliczka jest zwrotna a zadatek nie.... W zależności kto jak rozumuje przepisy i dobrej chęci i podejścia sprzedającego .
W razie pytań pisz śmiało.
Pozdro
Jeśli chodzi o standard to pojęcie względne : jeden będzie się zachwalał jaka to wypasiona łazienka o podwyższonym standardzie a drugi stwierdzi ze to normalna sprawa . Dla mnie osobiście np. pełen wypas łazienka znaczy ze nawet tv jest w podłodze przy kibelku więc czy stoisz czy siedzisz....wiesz
Jeśli chodzi o warunki umowy to z reguły wszędzie standard , tylko jedna kwestia : jak da rade to zaliczka a nie zadatek , zaliczka jest zwrotna a zadatek nie.... W zależności kto jak rozumuje przepisy i dobrej chęci i podejścia sprzedającego .
W razie pytań pisz śmiało.
Pozdro
Ostatnia2013/05/16 11:43 edycja: pysiu83 od.
- adam7182
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Less Więcej
2026/07/16 10:18 #38775 przez adam7182
Replied by adam7182 on topic Odp: Szukam nowego mieszkania w Słubicach - pomóżcie w decyzji..
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Styling Home -
wanny narożne
specjalizującego się w sprzedaży wyposażenia łazienek oraz oświetlenia do domu. Dzięki bogatemu asortymentowi można wygodnie skompletować wszystkie elementy potrzebne do stworzenia funkcjonalnego i estetycznego wnętrza.
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.