Marsz równości pokazał jaką wiochą i zaściankiem są Słubice i jego mieszkańcy. Skąd w was tyle jadu i nienawiści pytam?!?! Płakałam jak czytałam te komentarze. A kto je pisze? ludzie których znam, sąsiedzi, koleżanki z pracy... Ręce opadaj!!!
A burmistrz Olejniczak co? Głosowałam i doceniam wiele dobrego co zrobił. Niestety tym razem zawiódł. jak struś glowa poszła w piasek
Ty cutat z jego wypowiedzi.
Słubice to miasto otwarte dla wszystkich i nie dzielimy tu nikogo ze względu na orientację seksualną czy poglądy. Osobiście uważam, że nie można tolerować jakichkolwiek przejawów homofobii czy agresji i cieszę się, że w naszym mieście nie spotykamy się z takimi zjawiskami.
Serio Mariusz? Czytasz czasem internet i co twoi wyborcy wypisują? wyprowadzę burmistrza z błędu. zebrałam kilka pierwszych lepszych wpisów twoich ukochanych mieszkańców, którzy "nie dzielą nikogo, są otwarci i nie przejawiają homofobii". :blink: poczytaj sobie drogi burmistrzu i wyciągnij wnioski
Następnym razem zamiast uciekać do zawody z wędkarzami do Pszczewa, miej jaja i raz do roku okaż w swoim mieście wsparcie ludziom, którzy tego potrzebują. Połowić rybki i powręczać puchary jeszcze zdążysz. Albo chociaż nie pisz głupot, bo chyba nie wiesz jakim miastem rządzisz.
jest mi bardzo przykro