- Otrzymane podziękowania: 0
Coś dla naszych polityków
- zuzazuza
- Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Less Więcej
2018/05/23 09:44 #32910 przez zuzazuza
Coś dla naszych polityków was created by zuzazuza
Nowy nadburmistrz Frankfurtu jest aktywny na fb, na swoim oficjalnym profilu publikuje plan tego, co robi każdego dnia, a także prowadzi vloga, sporo informacji pisze też od siebie.
Jak dla mnie - super podejście. Pokazuje, że można inaczej.
To może być ciekawa inspiracja dla naszych różnych polityków, którzy myślą kandydowaniu na stanowisko burmistrza....
www.facebook.com/rene.wilke/
Jak dla mnie - super podejście. Pokazuje, że można inaczej.
To może być ciekawa inspiracja dla naszych różnych polityków, którzy myślą kandydowaniu na stanowisko burmistrza....
www.facebook.com/rene.wilke/
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- burmiszcz
- Świeżak
-
Less Więcej
2018/05/24 11:42 #32920 przez burmiszcz
Replied by burmiszcz on topic Odp: Coś dla naszych polityków
Czyli co, w czasie godzin pracy siedzi na fejsbuku?Nowy nadburmistrz Frankfurtu jest aktywny na fb, na swoim oficjalnym profilu publikuje plan tego, co robi każdego dnia, a także prowadzi vloga, sporo informacji pisze też od siebie.
Nooo, a w ramach samokształcenia można popylać jeszcze w SIMSY, Cyvillizację i CS-a. I to wszystko w godzinach pracy i za kasę podatników.Jak dla mnie - super podejście. Pokazuje, że można inaczej.
Już mamy w powiecie jednego gostka co mu płacą za siedzenie na FB, mało Ci?To może być ciekawa inspiracja dla naszych różnych polityków, którzy myślą kandydowaniu na stanowisko burmistrza....
- Mustafa
- Świeżak
-
Less Więcej
2018/05/24 12:02 - 2018/05/24 12:02 #32921 przez Mustafa
Replied by Mustafa on topic Odp: Coś dla naszych polityków
Już wolę burmistrza, który w czasie pracy komunikuje się przez fb ze całym lokalnym społeczeństwem niż takiego, który komunikuje się przez telefon głównie z "wybrańcami z Bąbolandii"
Ostatnia2018/05/24 12:02 edycja: Mustafa od.
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.