Wróbelki
- gosc
- Autor
- Gość
-
img39.imageshack.us/i/slubice24.jpg/
Niestety wpis został skasowany przez jednego z administratorów i obecnie nie ma go pod komentowanym artykułem.
Tak to wygląda obecnie:
slubice24.pl/index.php/20090615984/Aktua...iczne-w-Swiecku.html
A poniżej dowód, że wróbelki mieli rację.
tnij.com/K2kEQ
Spodziewam się, że ten post też może zostać wykasowany, pójdę wtedy na "sąsiednie podwórko".
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Marcin - administrator
- Autor
- Gość
-
A od kiedy to pan Jan Kondarewicz który został wybrany tam kierownikiem jest przewodniczącym Rady Miasta?? Z tego co się dobrze orientuję przewodniczącym Rady Miasta jest Piotr Kiedrowicz (notabene mój ojciec). I nic wspólnego z żadnym terminalem nie ma.
Oj chyba nie wyszła ci spiskowa teoria dziejów. Mylisz ludzi i fakty. Możesz iść ze swoimi newsami gdzie chcesz, nawet na Pudelek.pl. Szkoda mi wywalać tego postu, zostawię go specjalnie, niech inni internauci poczytają i sami zobaczą jacy ludzie potrafi być zawistni i kłamliwi. Niestety te zrzuty ekranu, które z pieczołowitością robiłeś, obnażyły twoje kłamstwo.
PS. Jak jeszcze kiedyś będziesz miał ciekawe informacje odnośnie mnie, mojej rodziny i tego co zamierzamy robić lub gdzie pracować to wysyłaj mi na emaila. Bardzo lubię czytać fantastykę
- inny gosc
- Autor
- Gość
-
- gosc
- Autor
- Gość
-
Ale tu nie chodzi oto, że szefem terminala nie został p.Kiedrowicz a p.Kondarewicz, tylko oto, że kasujesz sobie posty w/g własnego uznania.
Miało nie być cenzury na tej stronie a jest.
- big big big
- Autor
- Gość
-
- gosc
- Autor
- Gość
-
Zrób jeszcze tylko mirror-a jak obecnie wygląda ten artykuł i pomyśl dlaczego zginęły z niego wpisy.zrobilem mirror jakby kolega ktory sie osmieszyl usunal z imageshack'a img2.vpx.pl/up/20090811/slubice24.jpg ;)
To jest dla mnie sedno sprawy, a nie to czy faktycznie szefem terminala została ta czy inna osoba.
- vip
- Autor
- Gość
-
- b b b
- Autor
- Gość
-
Zrób jeszcze tylko mirror-a jak obecnie wygląda ten artykuł i pomyśl dlaczego zginęły z niego wpisy.
To jest dla mnie sedno sprawy, a nie to czy faktycznie szefem terminala została ta czy inna osoba.
przeciez wiadomo o co chodzilo i jaka osobe miales na mysli
- gosc
- Autor
- Gość
-