- Otrzymane podziękowania: 0
Działalność organizacji lewicowych na terenie Kościoła.
- wilk morski
- Autor
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- merkaba
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 6
- jkn51
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 30
- victory79
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 6
- polonia22
- Wylogowany
- Świeżak
-
wilk morski napisał: Kościół Katolicki był od zawsze inflirtrowany przez wrogie pragnące go zniszczyć organizacje. Nie inaczej było i jest w Słubicach. Kler katolicki jak i ludzie wierzący byli i są obecnie prześladowani zwalczani przez organizacje lewackie. Zmieniły się jedynie metody dziś nie rozjeżdża się ludzi czołgami czy nie zamyka w więzieniach . Kościół jest rozbijany od wewnątrz przez pozorujące chrześcijański charakter organizacje. Mam na myśli Hospicjum które z katolicyzmem łączy jedynie nazwa patrona a zarządzane jest przez neomarksistów! Mam na myśli wrogą Kościołowi lewacką sektę Anonimowych Alkoholików . Mam na myśli lewicowych aktywistów i aktywistki chętnie niosące tzw. ,,pomoc,, Grajków których antyklerykalizm jest powszechnie znany. Niepokojące jest to że proboszcze Parafii wpuścili do swego domu wroga. stado wilków w owczej skórze i zapewne niczego nie są świadomi narażając tym samym resztę zdrowej wspólnoty. Dlatego wzywam administratorów obu katolickich parafii księży proboszczów słowami Jezusa : Nie róbcie z domu Ojca mego targowiska ,zabierzcie to stąd! ; Dom mój domem modlitwy a nie jaskinią zbójców!
- polonia22
- Wylogowany
- Świeżak
-