- Otrzymane podziękowania: 0
Kto będzie nowym / starym starostą?
- marks
- Autor
- Świeżak
-
Na giełdzie nazwisk, kto ma zostać nowym Starosta, pada między innymi nazwisko Marcina Jabłońskiego.
W związku z powyższym mam pytanie głównie do Panów Bycki i Owsiaka. Znowu jesteście przyjaciółmi z Jabłońskim, sprawy ze sławetnym laptopem sobie powyjaśnialiście?
Za całe to bagno, które się działo i dzieje z Terminalem obwinialiście, słusznie bądź nie, właśnie Jabłońskiego. Sprawa jeszcze nie ma końca a tu słyszę, że się dogadaliście.
Jak to wszystko rozumieć?
A może, to tylko taki blef ze strony Bycki i tak jak niegdyś wysteruje Jabłońskiego? Oby.
Nie mam nic przeciwko odwołaniu Łuczyńskiego, ale zastępowanie go Jabłońskim, to szczyt obłudy i hipokryzji.
P.S.
A może Pan Robert Włodek wypowie się w tej sprawie, bo dziś swoim nazwiskiem firmuje radnych opozycji a pamiętam jak wcześniej pisywał w swojej gazecie mało pochlebne artykuły o Jabłońskim.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- metallioa
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- marks
- Autor
- Świeżak
-
Poza tym nie chodzi o to, że PO nie może się obejść bez Jabłońskiego, bo to żadna nowina. Ale dlaczego Bycka i Owsiak chcą/muszą się na niego godzić?
To kilkudziesięciotysięcznym powiecie nie ma już nikogo innego?
- Maester
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 1
marks napisał: Za to będą nowe mebelki i laptop. Też mi qrwa różnica.
A niech będą nowe te mebelki i laptop. Osobiście brzydziłbym się używać rzeczy należących do obecnego starosty. Nie zmuszajmy do tego innych.
- marks
- Autor
- Świeżak
-
No widzisz, problem w tym, że one należą do żadnego Starosty.Maester napisał: A niech będą nowe te mebelki i laptop. Osobiście brzydziłbym się używać rzeczy należących do obecnego starosty.
A to jest jakiś przymus bycia Starostą?Nie zmuszajmy do tego innych.
- Łenkes
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Łenkes
- grudzień
- Świeżak
-
Łenkes napisał: To jest po prostu TRAGEDIA człowiek ,który był starostą za dużo nie narobił dla powiatu zostaje starostą myślę ,że pan Jabłoński znów za dużo nie narobi po prostu kpina .Panie Łuczyński odwołuj się do skutku ten człowiek nie zasługuje na to stanowisko .Zobaczymy co będzie robił jeśli jakieś poślizgnięcie proponuję też zrobić aferę na całe województwo i nie tylko
Miej pretensje do burmistrzów, bo to oni odpowiadają za szkoły podstawowe, a pośrednio za poziom nauczania w nich j. polskiego.
- marks
- Autor
- Świeżak
-
- Łenkes
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Łenkes
- isa dora
- Świeżak
-
- grudzień
- Świeżak
-
Jego wyboru dokonało pośrednio społeczeństwo naszego powiatu w wyborach samorządowych w 2014 roku wybierając radnych powiatowych.
Na demokrację nie ma co się obrażać. Tych radnych wybrałeś Ty, ja, moja rodzina, znajomi i inni mieszkańcy powiatu.
Ci co nie chodzą na wybory nie mają prawa teraz narzekać. To, że idzie garstka i wybiera kogo chce ? ma takie prawo.
Pisz na Berdyczów.
- wik098
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Łenkes
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Łenkes