- Otrzymane podziękowania: 2
Kto będzie nowym burmistrzem??
- kacper
- Wylogowany
- Senior forum
-
Możesz podać przykłady?jurand napisał: Ja widze te zmiany, widzę rozsądne wydawanie pieniędzy gminnych.
Co dwóch prezesów to nie jedenjurand napisał: SOSIR nareszcie odżył.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Kalina
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Z tym burmistrzem i jego ekipą nie widzę szans na rozwój Słubic z wykorzystaniem tych środków . Projekty powinny być już przygotowne. Czy są ?
- Jaro252
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- makarena
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Jaro252
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
makarena napisał: Widocznie ktos juz na plac po PKS zagial parol
No coz dobre miejsce na interes
Ciekawe tylko ile i ktos na tych przenosinach zarobi ?
Dla mnie plac przed UM to dobre miejsce na blok z mieszkaniami komunalnymi
zawsze blizej do ZAMK-u lub Burmistrza
Makarena tylko nie mieszkania komunalne. Burmistrz już ich tyle wybudował i buduje, że za rok bedą stały puste, bo nie będzie potrzebujących
- krzysztofk
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
popatrzcie na to miasto............ile będzie bazarów? już się pogubiłem..............który mieszkaniec tam kupuje? szczerze mówiąc - na tym "dużym" to nie byłem z .....................10 lat?..........tylko wiem że spłonął i go odbudowali..............mieszkańcom wystarczy Lidl/Biedronka.............kogo spotkacie wieczorem w barach/knajpkach ....................polaków? raczej nie............
fryzjerzy - sklepy tytoniowe oblężone ...................przez nas polaków/ raczej nie.............
.................więc czym są Słubice? tanim zapleczem Frankfurtu - tu po paliwo/jedzenie/faje..................i wieczorem tanio zjeść/wypić piwko.................
zobaczcie rano ile samochodów i osób - pojawia się na moście - gdzie jadą/idą?..............na zakupy? nie do pracy...........gdzie pracują? w niemczech .................ile osób wyjechało dalej........... kto został?.........
..............więc jaki wpływ na to miasto ma burmistrz? żaden..............wszystko co potrzebujemy jest za granicą i z nią związane.............
czy Słubice są ładne/nowoczesne?............. nie wiem co wymienić..................... fontanna ?..............i nic więcej...............Kino (budynek) centrum miasta zdewastowane..............niby coś się buduje...........ale kogo stać na te mieszkania.................budynek po Sanepidzie - pięknie świeci w którą stronę? kogo ma przyciągnąć..............nas Słubiczan nie - jest nastawiony na klienta z niemiec..............nie neguję tego - takie właśnie są realia Słubic......................
ale kto mi powie co się stanie - kiedy już ceny paliwa/fajek itp się "wyrównają"?......................Słubice zamrą/staną..............i tego powinien się obawiać nowy/stary burmistrz..............co wtedy? bary/fryzjerzy............CPN-y...............bazary...........co z nimi?.................
....................jeszcze wybudujmy obwodnicę a za parę lat......................
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- makarena
- Wylogowany
- Senior forum
-
A jesli chodzi o zwrot kosztow wlozonych z kasy miasta napewno by sie zwrocily Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- krzysztofk
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
.......................te kropki - dla takich jak Ty - tekstu/liter nie zrozumie....................ale kropki zauważy i "się odezwie"................kaczka napisał: Masz zablokowany na klawiaturze przyciski z kropką. Musisz podważyć go igłą. Jak nic nie pomoże to do sewisu.
- Robert69
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Nie może być tak że na radnych , starostów, burmistrzów , wybieramy osoby lojalne wobec mafii!
Walczmy z mafijną subkulturą naszego miasta! Walczmy z klanami! Nie pozwalajmy się okradać!
Wstyd i hańba że zdeterminowana, kilkudziesięcioosobowa zorganizowana grupa mafijnych pachołków potrafi kontrolować kluczowe urzędy w mieście!
Afera w słubickiej oświacie niech posłuży za przykład aby było jasne o czym i o kim mówię.
- Kakadu
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Kakadu
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- anias34
- Wylogowany
- Senior forum
-
mam nadzieje,ze ciszewicz nie bedzie startowal w wyborach-a jesli bedzie,to zaglosuje na jego najwiekszego rywala,ciszewicz"nagrabil"sobie podczas swojej kadencji-ja osobiscie stracilam do tego czlowieka szacunek-a kiedys go cenilam i glosowlam na niego kiedys.