Dzien dziecka

Więcej
2011/05/25 10:14 #9029 przez yju
Dzien dziecka was created by yju
Czy ktoś wie coś o planowanych imprezach dla dzieci 1 czerwca ? Coś się będzie działo czy trzeba szukać atrakcji w innym mieście? Jeżeli ktokolwiek coś wie to proszę się podzielić informacjami. Chcę jakoś fajnie zaplanować ten dzień swoim dzieciom. B)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/05/25 12:41 #9030 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic O:Dzien dziecka
Wiemy na pewno, że będą puszczane dla dzieci bajki w kinie. Szczegóły na ten temat postaramy się zamieścić dziś lub najpóźniej jutro. Będą też bilety do wygrania na poszczególne seanse (rodzic + dziecko). O innych atrakcjach na razie nie słyszeliśmy.

Więcej
2011/05/25 12:56 #9031 przez kaczka
Replied by kaczka on topic O:Dzien dziecka
Nauczony poprzednimi latami proponuję wyjazd z dziećmi do innego miasta.
Zrobisz dziecku frajdę jak pojedziesz np. do Bad Saarow na baseny z termalną solanką.
Jak czytasz odpowiedź admina, to widzisz, że najlepiej i najłatwiej dla nich to zamknąć Ciebie i Twoje dziecko na kilka godzin w murach kina i puszczać bajki.
To jest dopiero organizacja !

Więcej
2011/05/25 13:41 #9034 przez dżozef
Replied by dżozef on topic O:Dzien dziecka
Kaczka przecież burmistrz oszczędza, nie wiesz o wielkim planie zaciskania pasa? :)
Dzieciom też się oberwało przy okazji, ale myślę że niewielkim kosztem coś jednak mogli zorganizować. Maluchom wiele nie trzeba, jakiś dmuchany plac zabaw, wata cukrowa za free, muzyka i gotowe. 1 czerwca wypada w środę, więc pewnie i przedszkola coś będą robić. Bo nie chodzi o to żeby wyjeżdżać do NRD czy sąsiednich miejscowości, ale żeby taki dzień móc godnie spędzić u siebie.

Więcej
2011/05/25 14:09 #9036 przez yju
Replied by yju on topic O:Dzien dziecka
Może to naiwne , ale w pierwszej chwili myślałam, że bajki będą darmowe. Jednak admin pisze o wejściówkach do wygrania :( Szkoda, że nie wszystkie dzieci jednak będą mogły je zobaczyć nawet w taki dzień. Przecież dzieciakom naprawdę dużo nie trzeba, darmowe baloniki jakieś cuksy rozdawane przez kogoś śmiesznego, gry ,zabawy ewent. jakiś koncert dzieciaków z przedszkoli na placu. Przecież nie trzeba zapraszać gwiazd. W taki dzień mogą wykazać się nasze małe GWIAZDECZKI- rodzice rozpływali by się z dumy, a dzieciaki miały by ogromną frajdę. Może w przyszłym roku ja się wezmę za organizację czegoś takiego...

Więcej
2011/05/25 14:42 #9037 przez kaczka
Replied by kaczka on topic O:Dzien dziecka
Trochę przewrotnie.
Kogo interesują wasze dzieciaki ?
OSiR ? dyrektor na wylocie, ma w nosie organizację czegokolwiek. Najważniejsze, żeby były pieniądze na pensje dla pracowników. Impreza dla dzieci bez środków, a tylko z pomysłem ? To przekracza możliwości intelektualno-organizacyjne kierowników, kierowniczków i dyrektorków OSiR.

SMOK ? niedoszły v-ce starosta ma w nosie organizację czegokolwiek. I tak go nie zwolnią bez zgody kolegów z rady. Wystarczy powiedzieć, że nie ma pieniędzy na organizację Dnia Dziecka i pracownicy mają luzzz. Najważniejsze, żeby na wypłaty były pieniądze.

Burmistrz ? co to za prestiż pokazać się wśród gówniarzy. Zlot Gwiaździsty to dopiero to !
Na to pieniędzy nie zabraknie. Na takim Dniu Dziecka to można tylko zjeść watę cukrową. Na takim Zlocie Gwiaździstym można się nażreć i nachlać do syta za darmo, a i rączki prominentów pościskać warto.

Tak więc drodzy rodzice. Wasze pociechy, wasz problem !

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2011/05/25 17:55 #9041 przez xy37
Replied by xy37 on topic O:Dzien dziecka
Zgadzam sie z kaczkaTwoje dzieci-Twój problem.Chcesz im fajnie zorganizowac czas??Zawieź je na basen do Frankfurtu,do McDonalda itp,a nie patrz na :darmowe baloniki i cuksy: ;-))Nie pamietam zeby na dzień dz.było cos w miescie organizowane/ale nie interesowałam sie zbytnio tym/i kazdy rodzic sam robi we wlasnym zakresie niespodzianke dzieciom.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas