Gdzie się bawicie?

Więcej
2008/09/10 12:16 #772 przez emka
Gdzie się bawicie? was created by emka
hej

do jakiego pubu/klubu/etc. chodzicie w slubicach najczesciej?
tzn chodzi mi o to w ktorym jest najbezpieczniej i mozna sie dobrze bawic

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• miastowa
  • Gość
  • Gość
2009/03/21 19:05 #1855 przez miastowa
Replied by miastowa on topic O:Gdzie się bawicie?
Moj rocznik bawil sie kiedys w Europie, teraz bawie sie w Piwnicy, Witkacego nie trawie ze wzgl na muzyke, choc lokal bardzo fajny. Niedlugo mam zamiar isc do Kamea do Frankfurtu.

• moncia
  • Gość
  • Gość
2009/03/23 08:56 #1868 przez moncia
Replied by moncia on topic O:Gdzie się bawicie?
Niestety w Piwnicy nie ma żadnej rewelacji , pokaz na dzień Kobiet też kicha człowiek zapłacił 30 zł. i nic ciekawego a wszędzie dla kobiet wejście za darmo było. A w Camea we frankfurcie to jeszcze drinki dla dziewczyn gratis były .Nie ma porządnej dyskoteki w Słubicach lepiej iść do Frankfurtu.

• alka
  • Gość
  • Gość
2009/04/01 08:58 #1989 przez alka
Replied by alka on topic O:Gdzie się bawicie?
Ja też nie polecam piwnicy to raczej klitka nie ma miejsca do zabawy i wogule w środku palą papierosy a ja wyjdziesz po paru godzinach to trzeba chyba sie szorowac po tym smrodzie papierosów

• niki
  • Gość
  • Gość
2009/04/02 19:10 #2003 przez niki
Replied by niki on topic O:Gdzie się bawicie?
zgadzam się że nie ma u nas dobrych lokali a jak już coś fajnego otworzą to zaraz robi się z tego spela...niestety w większości lokali jest to samo, czyli gównarzeria która nie umie się bawić...większość z nich przchodzi po to żeby się napić czy poszukać zaczepki...:angry:

• iga
  • Gość
  • Gość
2009/04/03 09:09 #2014 przez iga
Replied by iga on topic O:Gdzie się bawicie?
tak dokładnie ja myślę to samo że nie ma u nas gdzie pójść a ta Piwnica to przereklamowana , nic ciekawego ciasno i duszno

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas