Kulturalny lokal do sobotniego wyjscia w Slubicach

• kika
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/09/29 13:20 #3921 przez kika
Replied by kika on topic O:Do Antos
Jeśli to ma być wyjście z jedzeniem to polecam bagatele jeśli w zaciszu to puerto i piwo u gawdy zostaje. Proponuje połączyć te trzy rzeczy i jeden lokal wybrać.;)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• KkK
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/10/01 15:44 #3957 przez KkK
Na weekendowe i nie tylko wypady polecam chyba najbardziej London Pub. Fajny klimat, żadnych dyskotek, obsługa szybko reaguje na ewentualne burdy i jest miła, piwko stosunkowo drogie (Żywiec za 5,5) ale do przejścia ( za 4 zł to można w wyszynku pod trupkiem się napić w towarzystwie pijanych dederaków), przekąski, billard, szafa grająca, dart - wszystko na miejscu:). Jedyny minus - muzyka niepasująca kompletnie do klimatu pubu (amerykańskie hity w miejscu stylizowanym na tradycyjny londyński pub??). Dla mnie najlepszy w Słubicach klimat na posiedzenie przy piwku, wciągnięcie jakiegoś meczu i pogadanie ze znajomymi.

• Funia
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/10/01 16:07 #3958 przez Funia
W sumie to przydałoby się coś takiego, gdzie nie ma hałasu, można spokojnie wypić kawę czy drinka, zjeść ciastko czy loda i gdzie nie ma zbyt wiele mlodzieży, bo ludziom w średnim wieku to naprawdę Słubice nie dają dużego wyboru...

• kto to ?
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/10/01 17:22 #3961 przez kto to ?
Funia napisał:

W sumie to przydałoby się coś takiego, gdzie nie ma hałasu, można spokojnie wypić kawę czy drinka, zjeść ciastko czy loda i gdzie nie ma zbyt wiele mlodzieży, bo ludziom w średnim wieku to naprawdę Słubice nie dają dużego wyboru...

Funia, jest takie miejsce !
To dom, jak dzieci wyjadą na wakacje :)

• ANTOS
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/10/08 10:20 #4043 przez ANTOS
Replied by ANTOS on topic O:Do Antos
To , że jesteś po 30 stce nie musi oznaczac , że jesteś znudzona życiem lub znerwicowana . Wiek Twój również nie wskazuje na to, że mulące lokale w 3 ciej strefie miasta są twoim weekand-owym ,, targetem'' ......no ale sama wiesz lepiej jak się czujesz i jaki jest Twój biologiczny wiek....

Trzymaj się cieplutko i najlepiej zacznij robic robótki na drutach( w puerto przy kominku - nie dostaniesz reumatyzmu ,a jak opanujesz ciekawy wzorek , to wzbudzisz sympatię jakiegoś zmulonego gościa po 50 stce)
, od babci słyszałem , że robótki t pomagają ukoic sfrustrowaną duszę.

• Babina Balbina
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/10/08 11:32 #4044 przez Babina Balbina
Replied by Babina Balbina on topic Do Antos
Hi! Antos powyzszy post byl skierowany pod moim adresem? Jezeli tak to spiesze wytlumaczyc, ze nie jestem zestresowana, znerwicowana kobieta. Robotki reczne nie kreca mnie. Mam inne hobby o wiele ciekawsze. Smialo bym powiedziala, ze mam wiecej "powera" niz mlodziez z ktora sie zreszta swietnie rozumiem.. Ale nie chcialabym wyladowac w lokalu i czuc sie jak "dzidzia piernik".:woohoo:

• kto to ?
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/10/08 12:45 #4045 przez kto to ?
Replied by kto to ? on topic O:Do Antos
ANTOS napisał:

To , że jesteś po 30 stce nie musi oznaczac , że jesteś znudzona życiem lub znerwicowana . Wiek Twój również nie wskazuje na to, że mulące lokale w 3 ciej strefie miasta są twoim weekand-owym ,, targetem'' ......no ale sama wiesz lepiej jak się czujesz i jaki jest Twój biologiczny wiek....

Trzymaj się cieplutko i najlepiej zacznij robic robótki na drutach( w puerto przy kominku - nie dostaniesz reumatyzmu ,a jak opanujesz ciekawy wzorek , to wzbudzisz sympatię jakiegoś zmulonego gościa po 50 stce)
, od babci słyszałem , że robótki t pomagają ukoic sfrustrowaną duszę.

Po Twoim poście Antoś zrozumiałem, że proponujesz swoje towarzystwo Paniom w średnim wieku.
Czym ty Antoś się zajmujesz ?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas